ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Черно море е отявлен аутсайдер в Разград, сочи Бетано

0
Черно море
Снимка: chernomorepfc.bg

Лудогорец приема Черно море в битката на върха в българското футболно първенство. „Зелените“ и „моряците“ ще се изправят в пряк дуел за първата позиция в понеделник от 16:00 часа.

Разградчани вече натрупаха два мача след паузата, правейки две равенства – с ЦСКА 1948 и Сервет. Betano online смята, че тази тенденция ще продължи, дори нещо повече – победа за Лудогорец е на 1.55 коефициент. За сметка на това гостът от Варна и негов триумф са оценени на 5.80. Равенство на „Хювефарма Арена“ е 3.95 според ставките на букмейкъра. Може да грабнете и бетано бонус преди двубоя на върха в родния футболен елит.

В първия мач от шампионата между тези два тима Черно море излезе победител. На „Тича“ Лудогорец допусна загуба с 0:1, а дали този мач е остави отпечатък на „орлите“ предстои да видим.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.