50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Челси тръгва нагоре в лондонското дерби с Фулъм, сочи Бетано

0
Кай Хавертц, Челси
БТА

След космическата си селекция през януари, завършила с рекордния за Англия трансфер на Енцо Фернандес, на Челси му предстои лондонско дерби с Фулъм. Сблъсъкът между „сините“ и „котиджърс“ е на „Стамфорд Брижд“ в петък, от 22:00 часа.

Отборът на Греъм Потър е едва десети в класирането, въпреки че и през лятото похарчи баснословни суми за нови играчи. Букмекърът betano обаче смята, че носителят на ШЛ от 2021-а година ще запише втора поредна победа като домакин на 1.60. Победа за гостите от Фулъм е внушителното 5.50, имайки предвид, че тимът се намира в страхотен подем през сезона и е седми в таблицата. Без победител в този минисблъсък за Лондон е 4. Може да направите своя betano login и да заложите на вероятно най-атрактивния петъчен мач в европейските топ лиги.

Челси определено показва признаци на събуждане след ужасяващата си серия около Мондиал 2022, когато столът на Потър се разклати сериозно. Лондончани победиха друг градски съперник – Кристъл Палас, а направиха и нулево реми с Ливърпул.

Фулъм, воден от Марко Силва пък е в серия от три мача без успех във всички турнири. Два от тези двубои бяха именно във Висшата лига и точно те бяха поражения – от Нюкасъл и Тотнъм с по 0:1.

Последната среща между двата тима бе само преди 20 дни. Тогава на собствения си „Крейвън Котидж“ Фулъм победи Челси с 2:1.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.