ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Борусия Дортмунд ще вземе аванс срещу Челси, смята Бетано

0
Борусия Дортмунд, Юлиан Брандт
БТА

Борусия Дортмунд приема Челси на „Сигнал Идуна Парк“ в първи осминафинален двубой от Шампионска лига между двата тима. Сблъсъкът между вестфалци и лондончани е с начален час 22:00 на 15 февруари и предлага огромен заряд.

„Сините“ определено разполагат с много класен и широк състав, но резултатите им в английската Висша лига са далеч от впечатляващи. Букмейкърът Бетано дава предимство на техния съперник, оценявайки победа за Борусия на 2.53. Ставката за равенство е 3.45, докато коефициентът за победа на англичаните е 3.17. Имате възможност да видите betano мобилно приложение и да заложите на един от най-интересните осминафинали в Турнира на богатите.

„Жълто-черните“ се движат добре в германската Бундеслига и за момента окупират третата позиция, като са на шест пункта от лидера и хегемон Байерн Мюнхен. Наставникът Един Терзич ще може да разчита на почти всичко най-добро за двубоя с носителя на Шампионска лига от 2021-а година. Единствените отсъстващи са Юсуфа Мукоко и Мариус Волф.  

Челси на Греъм Потър тъне в посредственост в първенство, но точно както през споменатата 2021-а година може да направи силна кампания в ШЛ. Преди две години под ръководството на Томас Тухел лондончани направиха истински подвиг в турнира, а сегашният им тим, който утре ще е единствено без Едуар Менди, определено на хартия има качества да затрудни всеки отбор.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.