ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано вижда Рома като фаворит срещу Аталанта

0
Рома - Шериф
Снимка: БТА / BTA

Рома и Аталанта закриват 19-ия кръг в италианската Серия А. С този мач на „Олимпико“ официално ще приключи и първото завъртане между тимовете в калчото. Срещата в Рим е в неделя вечер, 7 януари, от 21:45 часа и ще противопостави два от тимовете, борещи се за зона Шампионска лига.

„Вълците“ изглежда напипват верния ритъм и това не остава незабелязано, както от анализаторите на Ботуша, така и от бетинг индустрията. Букмейкърът Betano дава по-голям шанс на „джалоросите“ за победа – 2.30 коефициент. За сравнение ставката за победа на бергамаските е 3.30. Равенство във Вечния град се оценява на около 3.25, което е почти колкото успех за „нерадзурите“. Може да пробвате и блестящото бетано мобиле, за да заложите на този безспорно вълнуващ мач.

Към момента двата тима са съседи в класирането, като предимството от една точка е за шестия Аталанта – 29 срещу 28 пункта. Богинята е и в серия от две поредни победи срещу този съперник, така че предимството на Рома в коефициентите може да е нож с две остриета.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.