ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано смята, че Специя няма да спре устрема на Лацио

0
Лацио, Сергей Милинкович-Савич, Луис Алберто
БТА

Специя посреща устремения към второто място Лацио в петъчния двубой от Серия А. Лигурийци приемат „орлите“ от 21:45 часа на своя „Алберто Пико“.

Срещата изглежда като рутинна за лациалите. Букмейкърът Betano дава коефициент от 1.73 за „бианкочелестите“, докато за домакините, които все още държат правата на българина Петко Христов, ставката е 5.00. Равенството се котира на 3.60. Възползвайте се от бетано бонусите и заложете на двубоя, с която римският гранд може да се откъсне на втората позиция в калчото.

Лацио е в много силна серия и има едва един допуснат гол в последните си осем срещи. Само Ювентус успя да вкара на тима на Маурицио Сари, но загуби с 1:2 на „Олимпико“.

Специя пък е далеч назад и продължава борбата за своет оцеляване, имайки едва 4 точки аванс пред първия под чертата – Верона (26 за „орлетата“, 22 за „джалоблу“).

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.