ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано с прогноза: Интер е в ШЛ с победа над Аталанта

0
Интер - Ювентус
БТА / BTA

Големите „нерадзури“ приемат малките „нерадзури“. С други думи Интер приема Аталанта на „Джузепе Меаца“ в мач, с който може да си подпечата визата за Шампионска лига догодина. Двубоят е в събота вечер от 21:45 часа.

Тимът на Симоне Индзаги завоюва още една Купа на Италия през седмицата. Според букмейкъра Бетано по-малката почивка за „Змията“ няма да повлияе и миланският гранд ще победи на 1.85 коефициент. Триумф за бергамаските в Милано се котира на 4.05, а равенството е 3.85. Може да направите своята betano регистрация и да заложите на този мач, който ще предреши две съдби в борбата за европейските клубни турнири.

Интер е трети с 66 точки, а Аталанта пети с 61. Между двата тима в синьо и черно е Милан с 64, който също има тежък мач – дерби с Ювентус на „Алианц Стейдиъм“ в Торино. Определено 37-ия кръг на Серия А ще реши изхода в борбата за Европа, затова не пропускайте да проследите битките с марка италианско калчо.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.