ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано с отличен коефициент за Челси срещу Фулъм

0
Мейсън Маунт, Челси
Twitter.com

Челси гостува на Фулъм в отложен мач от седмия кръг на Висшата лига. Двата лондонски съперника излизат един срещу друг в четвъртък от 22:00 часа, като сблъсъкът ще се играе на „Крейвън Котидж“.

„Сините“ се намират в кошмарна форма, но въпреки това са сочени за фаворит преди срещата. От бетано излязоха с коефициент 2.15 за тяхна победа. Равенството е оценено на 3.50, а успех за Фулъм би изплатил залозите по 3.30.

В момента Челси е на десето място във Висшата лига. Отборът има 25 точки от 17 мача и все още не може да се възстанови от края на ерата „Абрамович“. Тимът пръсна четвърт милиард евро, но това изобщо не помогна за вдигането на качеството, а напротив.

Фулъм пък е на седма позиция с 28 точки от 18 мача. Това лондонско дерби е важно и за двата отбора, които имат амбиции за Зона Европа. За Челси е изключително важно да не се стигне до поредна издънка и от психологическа гледна точка.

Коефициентите могат да претърпят промени до началото на мача. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.