Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano предвижда триумф на Левски над Локомотив Пловдив

0
Левски
LAP.bg

Локомотив Пловдив, който се радва на много силен старт на сезона, посреща Левски в двубой от четвъртия кръг на първенството. „Смърфовете“ и „сините“ ще премерят сили на „Лаута“ в неделя вечер от 21:15 часа.

Левски също набира все повече скорост и букмейкърът Betano дава предимство на възпитаниците на Николай Костов, оценявайки шансовете им за победа на 2.18. За сметка на това, успех за „железничарите“ на Александър Томаш е 3.35. Равенството е маркирано на 3.20. Може да направите своята бетано регистрация сега и да заложите на една от класиките в българския клубен футбол.

Двата тима определено са фаворити за челната шестица и едва ли някой от тях ще изпусне тази възможност, освен ако няма вътрешни сътресения. Двубоят определено е бижуто на четвъртия кръг от първенството.

*Коефициентите търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.