Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano предлага отлични пазари за корнери на Локо – Левски

0
Локомотив София Левски
Снимка: Lap.bg

Локомотив София посреща Левски в понеделник от 16:30 часа в столичния квартал „Надежда“. Домакините ще се опитат да измият срама от представянето си срещу „сините“ по-рано през сезона. В първия мач те загубиха със звучното 0:6 и с това разгневиха своите верни фенове.

Понякога крайният изход от срещите е труден за предвиждане и затова много любители на прогнозите прибягват към алтернативни пазари. Статистически Левски е отборът, който изпълнява най-много ъглови удари от началото на сезона в родния елит. Коефициентът на betano за над 9.5 корнера в мача е впечатляващ – 2.07. Под 9.5 пък е оценено на 1.70. 

Мнозина биха избрали азиатския хендикап -2 за Левски за 1.83. При него букито изплаща, ако вековниците бият три корнера повече от съперника си. По-рисковата линия е с още един ъглов повече за 2.45. Сред родните си конкуренти бетано бонус няма алтернатива в този вид пазар, който определено привлича все по-сериозно внимание.

Коефициентите търпят промяна до началото на мача!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.