Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано посочи Тотнъм за фаворит в лондонския сблъсък с Уест Хем

0
Кристъл Палас - Тотнъм Хотспър
Снимка: БТА / BTA

Тотнъм и Уест Хем се изправят в лондонско дерби в четвъртък, 7 декември. Мачът между „шпорите“ и „чуковете“ е на новопостроения „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ от 22:15 часа и ще бъде излъчван по „Диема Спорт 2“.

Двубоят е регионален сблъсък и със сигурност крие някои неизвестни. Не на такова мнение е букмейкърът Бетано, който дава сериозно предимство на домакина и коефициент 1.78. За гостите от североизточен Лондон ставката е 4.05, докато равенството се котира на 4.20. Може да ползвате и betano app за залог на този двубой в четвъртък вечер.

Преди броени дни Тотнъм, който е в доста оредял състав, направи зрелищно равенство 3:3 срещу шампиона Манчестър Сити. Това отреди на „белите“ да се задържат близо до топ 4 – на петата позиция. Уест Хем е девети, но с добри шансове за директна атака на седмото място.

*Коефициентите се променят!

 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.