Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano отсече: Наполи ще разпарчетоса Рома в Слънчевото дерби

0
Наполи, Виктор Осимен
Снимка: БТА

Наполи приема Рома на своя „Диего Армандо Марадона“ в Неапол в неделния ден. Двубоят е от 20-ия кръг на италианската Серия А и е с начален час 21:45. Сблъсъкът между тези два тима е известен още като „Дерби дел Соле“, което в превод на български е Слънчевото дерби. 

Южняците имат едва едно поражение през сезона и букмейкърът Betano изключва шанса да има ново такова срещу „джалоросите“, давайки коефициент 1.72 за 1-ца. Равенство между тимовете на Лучано Спалети и Жозе Моуриньо е 3.70, а победа за столичния тим – 5.00. Може да направите вашата бетано регистрация и да заложите на битката между „адзурите“ и „вълците“. 

Определено партенопеите са явен фаворит в мача. Рома не е печелил в Неапол от 2016-а година, а през този сезон със сигурност не убеждава с игра, за разлика от своя „син“ съперник. Успех за римския гранд обаче би бил с цената на 6 точки, както гласи клишето. Борбата за топ 4 в Италия тази година се очертава повече от жестока.

Въпреки че имаха едно-две колебания през сезона (Кремонезе например) неаполитанците са във вихъра си във всички турнири. Преднината им на върха е вече 12 точки и само тотален срив през втория полусезон може да ги лиши от така чаканото Скудето.

*Коефициентите могат да се променят по всяко време!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.