Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano определи Мароко за фаворит срещу Южна Африка

0
Мароко
Снимка: БТА

Мароко се изправят срещу Република Южна Африка в осминафинал за Купата на африканските нации. Срещата е във вторник, 30 януари, от 22:00 часа и ще бъде излъчвана в ефира на Макс Спорт.

Двубоят предвещава доза неизвестност, но „атласките лъвове“ са най-добре представилият се отбор на световни първенства в историята на Черния континент. Betano online отчита това и ги фаворизира сериозно – 1.60 коефициент. Домакинът на Мондиал 2010 пък е удостоен с 6.50 ставка за победа. Равенството се оценява на 3.65. Може да ползвате и бетано мобиле, за да заложите на този двубой от континенталния форум на Африка.

Четвъртият от Катар 2022 излезе без проблеми от групата си с ДР Конго, Замбия и Танзания – две победи и едно равенство. ЮАР пък има по едно от всичко – победа, хикс и загуба в пресявката с Мали, Намибия и Тунис, което отреди второто място и съответната среща с Мароко.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.