ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano: Милан ще се изпоти, но ще бие Рома

0
Милан - Лацио
Снимка: БТА / BTA

Милан посреща Рома в голямото дерби от 20-ия кръг в италианската Серия А. Срещата е с начален час 21:45 в неделя вечер, като двубоят на „Сан Сиро“ ще бъде излъчен в ефира на Макс Спорт 3.

„Росонерите“ навярно се борят за поста на своя треньор и букмейкърът Betano отчита това, давайки коефициент 2.15 за домакинска победа. Равенството се котира на цял пункт отгоре – 3.20, докато победа за „вълците“ насред Милано е оценена на 3.65. Безспорно всичко може да стане в мач между тези два съперника. Вие може да се възползвате от своя betano bonus и да заложите на този двубой.

Постът на Пиоли със сигурност се клати, но статистиката е на негова страна в мачовете с Рома, поне що се касае до периода му в Милано. Пиоли има 9 мача срещу „джалоросите“ – 5 победи, 3 равенства и само 1 загуба.

Довод за успех на Милан е, че Рома ще бъде и без голямата си звезда Пауло Дибала в Милано. „Дявола“ също има своите проблеми, но като че ли по-лесно намира баланса във възлови моменти.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.