Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано: Манчестър Юнайтед дърпа в битката за топ 4 срещу Тотнъм

0
Манчестър Юнайтед
БТА

Манчестър Юнайтед гостува на Тотнъм на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“. Двубоят между „шпорите“ и „червените дяволи“ е в четвъртък, 27 април, от 22:15 часа и ще наклони сериозно везните в битката за топ 4 и съответно местата, даващи право на участие в Шампионска лига.

Лондонският тим е в много турбулентен период и през сезона на два пъти смени мениджъра си. От букмейкъра Betano виждат бившия тим на Димитър Бербатов като аутсайдер в двубоя на собствения си стадион – коефициентът за домакински успех на Тотнъм е 2.77. Равенство в Северен Лондон се котира на 3.60, а победа за гостите от Манчестър е оценена на 2.42. Може да се ползвате от мобилната апликация на бетано, за да заложите на безспорно най-атрактивния мач в четвъртък вечер.

Тотнъм уволни помощника Кристиан Стелини. Стелини пое поста треньор на Тотнъм след освобождаването на Антонио Конте преди малко повече от месец. Новото име на скамейката е Райън Мейсън. Юнайтед от своя страна върви във възходяща линия и след унизителната и катастрофална загуба с 0:7 от Ливърпул наниза няколко рутинни победи над средняци и опашкари, но предизвикателството в четвъртък изглежда по-сериозно.

*Коефициентите търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.