Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано изчислява: Борусия Дортмунд бие Айнтрахт Франкфурт

0
Борусия Дортмунд
БТА

 Борусия Дортмунд посреща Айнтрахт Франкфурт в най-интересния мач от германската Бундеслига в съботния ден. Двубоят на „Сигнал Идуна Парк“ е от 19:30 часа, каквато е традицията в елита на Германия.

Вестфалци дишат във врата на шампиона Байерн Мюнхен и ако победят „орлите“ ще изместят баварците от челото. Букмейкърът Бетано оценява успех на „жълто-черните“ срещу Айнтрахт на 1.70. Успех за гостите от Франкфурт е с доста по-голяма ставка – 4.45, а хикс между двата тима е 4.30. Направете своята betano регистрация и заложете на този безспорно интригуващ двубой, който може да се окаже ключов в борбата за сребърната салатиера.

Борусия се разклати, но не падна след погрома от Байерн преди няколко кръга. Айнтрахт от своя страна е само на две точки от местата, даващи право на участие в евротурнирите, а това със сигурност е цел №1 в остатъка от сезона за Оливер Глазнер и компания.

*Коефицентите се променят! 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.