ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано: Интер ще прати Милан в още по-дълбока криза

0
Лаутаро Мартинес, Интер
БТА

Колосите на италианския футбол Интер и Милан се срещат в трето издание на „Дерби дела Мадонина“ през този сезон. В първия шампионатен сблъсък „росонерите“ триумфираха с 3:2 през септември, но преди по-малко от месец загубиха катастрофално с 0:3 за Суперкупата, като срещата се игра в Рияд, Саудитска Арабия. Двубоят за Милано е в неделя, 5 февруари, от 21:45 часа.

Милан навлезе в сериозна криза през 2023 година и има само една победа – над Салернитана. Точно затова букмейкърът Betano дава огромно предимство на Интер – коефициент от 1.90 за 1-ца. Победа за Стефано Пиоли и неговите момчета пък е 3.90. Равенството е маркирано на 3.50. Може да направите своята регистрация в бетано и да заложите на едно от най-големите съперничества във футбола. 

Сблъсъкът между Интер и Милан може да се окаже изключително решаващ както за титлата, така и за топ 4. Скудетото изглежда предопределено за Наполи, който има 13 точки преднина на върха, а може да отвори и още по-голям аванс. 

Двата милански съперника обаче ще желаят със зъби и нокти да са в четворката, като в борбата за места за ШЛ има още няколко тима, които далеч не са за подценяване – Рома, Лацио, Аталанта.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.