ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano: Интер ще ликува след голямото дерби на Италия

0
Интер
Снимка: БТА

Интер приема Ювентус в Дерби д`Италия в неделя вечер. Срещата на „Джузепе Меаца“ е от 21:45 часа и в българския ефир ще се излъчва в каналите на „Макс Спорт“. От срещата ще стане ясно и кой ще поеме водачеството в Серия А, където „нерадзурите“ имат точка преднина и мач по-малко.

„Змията“ определено изглежда малко над „Старата дама“ преди срещата между двата тима. Betano Online дава коефициент от 1.80 за миланския колос срещу торинския му съперник. От друга страна, ставката за Юве е 4.75. Равенство в големия сблъсък на Апенините се котира на 3.50 според букмейкъра. На този магнетичен двубой може да заложите и чрез бетано апп.

И двата тима изпратиха добър месец януари. За Интер месецът бе гарниран и със Суперкупата на Италия. Добрата новина в редиците на „бианконерите“ пък е страхотната форма на сръбския нападател Душан Влахович.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.