Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano: Динамо Загреб няма да остави шанс на ЦСКА 1948

0
Динамо Загреб
LAP.bg

ЦСКА 1948 продължава с проверките си на летния подготвителен лагер. За „червените“ от Бистрица предстои нов балкански съперник – хърватският колос Динамо Загреб. Контролната среща е на 3 юли от 19:00 часа.

Засега бистричани се представят много добре в приятелските двубои, но на пътя сега им е доста сериозен противник. Букмейкърът Бетано смята, че „модрите“ ще надделеят лесно над ЦСКА 1948 и коефициентът за тяхна победа е 1.65. Равенството е 4.25, докато двойка за българския тим е 4.15. Може да се възползвате и от betano бонусите, за да заложите на третата контрола на ЦСКА 1948.

До края на подготовката за бистришкия тим предстоят мачове с гръцките Панатинайкос и Арис. Впечатление прави, че и петте контроли на тима, спонсориран от Цветомир Найденов, са срещу съперници от Балканския полуостров – първите две бяха срещу Марибор (1:1) и Сепси (3:1).

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.