Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano: Челси ще покаже на Уест Хем, че Лондон е „син“

0
Кай Хавертц, Челси
БТА

Уест Хем посреща Челси в ранния съботен мач във Висшата лига. Мачът между „чуковете“ и „сините“ се явява и лондонско дерби. Двубоят на „Лондон Стейдиъм“ е с начален час 14:30. 

Сезонът на Уест Хем изобщо не е цветущ, а през няколко кръга и постът на Дейвид Мойс започва да се клати силно. Затова и букмейкърът Бетано дава предимство на гостите от „Стамфорд Бридж“. Победа за Челси е 2.34, докато домакинският успех е маркиран на 3.60. Коефициентът да няма победител в срещата е 3.39. Може да се възползвате от своя betano bonus и да заложите на един от безспорно най-интересните двубои от кръга във Висшата лига.

Уест Хем е едва 17-и в класирането – само място над опасната зона, в която към момента се подвизават Евертън, Борнемут и Саутхемптън. Разликата между „карамелите“ и лондончани обаче е едва 1 пункт.

С всичките си управленски проблеми, Челси също не изпраща добър сезон. „Сините“ са в средата на класирането, на девета позиция и на цели 10 точки от зона Шампионска лига. Воденият от Греъм Потър тим има едва една шампионатна победа през календарната 2023-а година, но всички в „синия“ лагер се надяват втората поредна многомилионна селекция да даде нужния ефект и шампионът на Англия от 2017-а година да тръгне нагоре.

*Коефициентите търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.