Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано: Борусия Дортмунд има леко предимство пред Милан

0
Борусия Дортмунд - Хайденхайм
Снимка: БТА / BTA

Борусия Дортмунд приема Милан в двубой от втори кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Срещата между „жълто-черните“ и „росонерите“ е в сряда вечер от 22:00 часа на „Сигнал Идуна Парк“.

Вестфалци винаги са опасен съперник, въпреки че не започнаха оптимално в Бундеслигата. Италианският колос пък е един от отборите с най-много традиции в ШЛ.

Букмейкърът Betano дава страхотни коефициенти за този мач, като победа за домакините е оценена на 2.40, докато такава за гостите е оценена на малко повече – 2.87. Равенството се котира на 3.50. На този безспорно вълнуващ двубой може да заложит, след като вземете своя betano bonus.

Този мач е един от най-интересните в четвъртия ден от групите на ШЛV Двата тима не са мерили сили скоро в европейските турнири, а и са със сравнително нов облик през този сезон. Интересно е и как ще протече треньорската битка между Един Терзич и Стефано Пиоли – сравнително неопитни треньори в Турнира на богатите.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.