Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano: Байерн е твърд фаворит в петъчното дерби с Байер

0
Байерн Мюнхен
БТА

Байерн Мюнхен приема Байер Леверкузен на „Алианц Арена“ в първия голям мач от германската Бундеслига след националната пауза. Двата тима са на върха в класирането след първите три кръга, като са събрали по 9 пункта.

Байерн определено е най-класният състав в шампионата и букмейкърът Бетано отчита това на 1.60 коефициент. Победа за „аспирините“ пък се оценява на цели 4.60. Хикс между двата тима е 4.80. Може да вземете своя betano bonus, ако заложите на този повече от вълнуващ двубой.

Баварският колос още търси най-доброто си лице при Томас Тухел. Дали обаче ще го покаже, ще разберем в петък вечер от 21:30 часа. Леверузен на Шаби Алонсо изглежда повече от солидно, но двубоят в Мюнхен ще покаже има ли сили за нещо повече един от „вечните претенденти“.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.