50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano: Байерн Мюнхен ще удари ПСЖ за втори път

0
Bayern

Байерн Мюнхен посреща Пари Сен Жермен в среща-реванш от осминафиналите на Шампионска лига. Двубоят между баварците и парижани е в сряда, 8 март. Мястото на събитието е домът на немския тим – „Алианц Арена“.

В първия мач, воденият от Юлиан Нагелсман тим, спечели с минималното 1:0 на „Парк де Пренс“ и взе ценна преднина. Букмейкърът Бетано прогнозира, че изходът на втория мач няма да е много различен и германският хегемон отново ще спечели. Коефициентът за колоса от Мюнхен е 1.80, а за опонента им от Париж – 3.70. Равенството между двата тима се котира на 4.40. Може да се възползвате от своя бетано бонус и да заложите на един от гвоздиети в програмата на Турнира на богатите.

Байерн лъкатушеше в големи периоди от сезона и сам затрудни положението си и в Бундеслигата. Но едно е ясно – набере ли скорост баварската машина, трудно може да бъде спряна.

ПСЖ със сигурност разполага с класата да надиграе всеки един съперник, а атакуващата мощ на тима е найвпечатляващата изобщо в света. Парижани ще трябва да се справят без Неймар, който е аут до края на сезона.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.