ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano: Атлетико Мадрид удря Виляреал за финал на сезона

0
Атлетико Мадрид
Снимка: БТА

Атлетико Мадрид гостува на Виляреал на „Естадио де ла Серамика“ в последния 38-и кръг на испанската Ла Лига. Двубоят е в неделя от 19:30 часа, когато ще се изиграят и още доста срещи от елита на иберийската страна.

„Жълтата подводница“ вече загуби шансове за място в Шампионска лига, а мястото в Лига Европа е гарантирано. Затова букмейкърът Бетано дава домакина като лек аутсайдер с 2.67 коефициент. Равенството е 3.50, докато се отсъжда леко предимство за госта Атлетико със ставка от 2.55. Може да се възползвате и от betano mobile, за да заложите на едно от украшенията на последния кръг в Испания.

Двата тима със сигурност не изпращата лоши сезони, но не и прекалено добри. Атлетико си осигури участие в Шампионска лига, ала Виляреал пропусна този шанс преди няколко кръга и през лятото ще се подготвя за участие във втория по сила евротурнир – Лига Европа, където несъмнено ще е сред фаворитите.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.