ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано: Арсенал с последен напън за титлата срещу Нотингам

0
Арсенал - Челси
БТА / BTA

Арсенал ще опита за последно да притисне Манчестър Сити в борбата за титлата в Англия. В събота вечер „артилеристите“ гостуват на „Сити Граунд“ на борещия се за оцеляване Нотингам Форест.

Двубоят е важен и за двата тима, макар че залогът е различен, дори противоположен. Букмейкърът Betano смята, че лондонският тим ще спечели срещу Форест и ще се залепи на точка зад Сити. Двойката за „топчиите“ е 1.60, докато единицата за Нотингам е 5.10. Равенството се котира на 4.35. Може да направите своята регистрация в бетано и да заложите на този сблъсък, който има потенциал да реши не две, а няколко съдби във Висшата лига.

При победа Арсенал ще доближи английския доминант Манчестър Сити на само точка, но и с мач повече. Успех за Нотингам пък ще е с цената на спасение, тъй като новакът в английския елит ще натрупа нестопяема преднина на 16-ата или 17-ата позиция.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.