ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Аталанта продължава напред за Купата според Palms Bet

0
Аталанта
Twitter.com

Отборите на Аталанта и Специя се изправят един срещу друг в осминафинален мач от турнира за Купата на Италия. Двубоят на ст. „Гевис“ ще се проведе в четвъртък от 16:00 часа българско време. Букмейкърът палмс бет дава очаквано предимство на домакините. Коефициентът за победа на „бергамаските“ в редовното време е 1.44, докато този за гостите е 7.10. Равенството пък е оценено на 4.90.

Играчите на Джан Пиеро Гасперини започват участието си в турнира с домакинството си на Специя. „Нерадзурите“ спечелиха две от последните си пет срещи в Калчото, вкарвайки 15 гола. Двата отбора играха един срещу друг в началото на януари, а срещата от първенството завърши 2:2.Отборът на Аталанта отпадна на 1/4-финал през изминалата кампания на Купата на Италия.

Възпитаниците на Лука Готи победиха Бреша с 3:1, за да се класират за осминафиналите. „Орлетата“ имат две победи и три равенства в последните си пет срещи от Серия „А“, като допуснаха 4 гола. Специя няма победа срещу Аталанта в петте официални двубоя между двата тима. Специя отпадна във втори кръг в миналогодишната надпревара за Купата на Италия.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.