ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet се доверява на Ливърпул за победа срещу Астън Вила

0
Мохамед Салах
Ливърпул - Тотнъм Хотспър, Мохамед Салах (Снимка: БТА)

Краят на един вълнуващ сезон в английската Висша лига наближава с пълна сила. В понеделник вечер ще приключим с предпоследния 37-и кръг със сблъсък, който преди няколко седмици можеше да бъде от решаващо значение, но нещата сега са съвсем различни.

От 22:00 часа в първия ден от новата седмица Астън Вила посреща Ливърпул на своя „Вила Парк“. Букмейкърът Palms Bet дава предимство за победа на „червените“ с коефициент от 1.76, докато този за бирмингамци е 4.00. Равенството е оценено на 4.50. Момчетата на Унай Емери, които отпаднаха от Лигата на конференциите, продължават битката за Шампионската лига с Тотнъм, като виланите към момента са четвърти с 67 точки и имат преднина от четири пред „шпорите“ на петото позиция. Лондончани, обаче, имат мач в запас, който е срещу Манчестър Сити във вторник.

Това ще бъде последен мач за мениджъра на Ливърпул като гост. Мърсисайдци, ще искат да загреят по възможно най-добрия начин преди да изпратят германеца в последния му домакински мач на „Анфийлд“ следващата седмица. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. По-рано през кампанията Ливърпул победи с класическото 3:0 у дома Астън Вила, а като цяло имат голямо предимство в директните мачове – 13 победи и пет загуби в последните 20 двубоя във всички турнири.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.