ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet гласува доверие на Челси срещу Евертън

0
Карни Чуквуемека
Челси - Лестър Сити, Карни Чуквуемека (Снимка: БТА)

С наближаването на края на сезона всеки мач и всяка спечелена точка е от огромно значение. 33-ият кръг в английската Висша лига завършва в понеделник (15 април) с повече от интригуващ сблъсък в столицата Лондон.

Челси приема Евертън от 22:00 часа в мач, който може да бъде от огромно значение за позициите на двата отбора в крайното класиране. Букмейкърът Palms Bet дава предимство на „сините“ с коефициент за победа от 1.72, докато този за „карамелите“ е 4.33. Ставката за равенство пък е определена също на 4.33. Челси не успя да затвърди знаменитата си победа над Манчестър Юнайтед и отново показа големия си проблем през сезона – непостоянството си, завършвайки наравно 2:2 като гост на последния Шефилд Юнайтед. Това оставя момчетата на Маурисио Почетино на незавидната за тях девета позиция, с изоставане от шест от седмия към момента Манчестър Юнайтед в борбата за местата в Европа.

Евертън взе четири точки от последните си два двубоя, но пък беше наказан с отнемането на нови две точки и сега заема 16-ото място, само на два пункта от опасната зона. Затова отборът трябва да печели колкото се може повече точки до края. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Задачата на „карамелите“ обаче няма да бъде лесна, защото Евертън не е печелил навън от средата на месец декември миналата година. Освен това, отборът на Шон Дайш има само една победа на „Стамфорд Бридж“ във Висшата лига от далечната 1994-а година.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.