ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Интер ще си го върне на Сасуоло, прогнозира Palms Bet

0
Интер
Интер (Снимка: БТА)

Вече е известен новият шампион в италианската Серия А – отборът на Интер. „Нерадзурите“ бяха страхотни през целия сезон и напълно заслужиха Скудетото, като показателно е, че до момента имат само една загуба в първенството. Кампанията, обаче, още не е приключила и предстоят още няколко двубоя, в които тимът на Симоне Индзаги да продължи с добрите резултати.

Сега за Интер предстои гостуване именно на единствения отбор, който го победи до момента – застрашеният от изпадане Сасуоло, като срещата от 35-ия кръг е в събота, 4 май, от 21:45 часа на „Мапей Стейдиъм“. Букмейкърът Palms Bet не изненадва с прогнозата си за победа на „нерадзурите“ с коефициент от 1.50, докато този за „неровердите“ е 6.00. Ставката за равенство пък е определена на 4.75. Сасуоло е в много неприятна позиция, като заема предпоследното 19-о място и има пасив от пет точки спрямо първия над чертата Емполи при четири мача до края на кампанията, така че успехът във всеки двубой е напълно задължителен.

Вече казахме, че Интерофициализира титлата си в Серия А и играе само за удоволствие до края на сезона. Тимът, обаче, отпадна от Купата на Италия и Шампионската лига, и няма да може да се бори за друг трофей. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Изненадващо или не, Сасуоло нанесе единствената загуба на „нерадзурите“ през сезона до момента през септември миналата година, надигравайки го с 2:1 насред „Джузепе Меаца“, така че момчетата на Индзаги имат да си връщат на този съперник. Направят ли го, това почти сигурно ще означава, че „неровердите“ ще изпаднат от елита на Италия.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.