Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Барселона няма да сбърка срещу Валенсия, сигурен е Palms Bet

0
Барселона
Барселона (Снимка: БТА)

Приближаваме се към края на един вълнуващ сезон в европейския футбол, а в това число и в испанската Ла Лига. До голяма степен вече знаем, че шампион ще бъде Реал Мадрид, а по този начин „Лос Бланкос“ ще детронират все още настоящия първенец Барселона.

33-ият кръг в първенството завършва в понеделник вечер именно с двубой на каталунците, които посрещат Валенсия на „Олимпийския стадион“ в Барселона. Букмейкърът Palms Bet дава сериозно предимство на Барселона за победата с коефициент от 1.37, докато този за „прилепите“ е 8.00. Ставката за равенство е определена на 5.33. Тимът на Шави Ернандес, който обяви, че ще остане начело и през следващия сезон, е трети с 70 точки, но при успех може да си върне втората позиция от Жирона. Въпреки това, разликата до Реал на върха ще падне най-много до 11 точки при оставащи пет кръга до края на сезона.

Валенсия прави стабилна кампания и заема отличната осма позиция, след като в последните години свикнахме да наблюдаваме „прилепите“ доста по-надолу в класирането. Отборът на Рубен Бараха дори има шанс да участва в Европа, като изостава само с точка от седмия Реал Бетис. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. По-рано през сезона двата отбора не се победиха и завършиха наравно 1:1, а последният успех на Валенсия над Барселона е от януари 2020-а година. След това каталунците нямат поражение от този съперник в седем поредни двубоя.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.