Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 предвижда победа за Тотнъм срещу Евертън

0
Тотнъм - Нюкасъл
Снимка: БТА / BTA

Тотнъм приема Евертън в един от обещаващите мачове в програмата на английската Висша лига. Двата отбора практикуват атакуващ стил на игра и се очаква да предложат красив футбол.

„Шпорите“ започнаха отлично сезона и разполагат с класни единици. Те са фаворизирани от българския букмейкър 8888, който дава 1.75 за техен успех. Равенството е оценено на 4.20, докато победа на „карамелите“ ще умножава залозите по 4.00.

Евертън беше лишен от 10 точки. Сериозният удар обаче мотивира отбора и мърсисайдци наредиха победна серия след наказанието на ФА. Гостуването в Северен Лондон обаче далеч не е лека задача. 

От Тотнъм се очаква отново да напипа познатия ритъм. Контузиите тежат много, но малко по малко лазаретът започва да се изпразва. 

Коефициентите търпят промяна. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.