ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 очаква Левски да спечели гостуването на Крумовград

0
Левски - Пирин Благоевград
Снимка: LAP.bg

Левски има трудно гостуване на новака Крумовград в понеделник от 20:00 часа. До момента новакът в Първа лига се справя много добре, като победи с по 1:0 шампиона Лудогорец и финалиста за Купата на България ЦСКА 1948.

Въпреки силните изяви на Крумовград, букмейкърите фаворизират вековниците. От 8888 онлайн дават коефициент 1.62 за успех на Левски. Равенството е оценено на 4.00, а победа на домакините ще изплати залозите по 5.75. По този начин и търсачите на изненадващ развой биха били възнаградени за смелата си прогноза.

В четвъртък Левски спечели с 2:0 домакинството си на Пирин, като го направи с много добра игра. Възпитаниците на Николай Костов създадоха много положения пред противниковата врата и специалистът ще се надява това да се повтори.

Крумовград обаче до момента се предстая много добре в защита и едва ли ще остави празни пространства за бързите бразилски нападатели на съперника.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.