Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 фаворизира Байерн Мюнхен срещу Манчестър Юнайтед

0
андре онана манчестър юнайтед

Манчестър Юнайтед приема Байерн Мюнхен в последния кръг от груповата фаза на Шампионска лига. „Червените дяволи“ трябва да вземат задължителна победа, ако искат да имат шанс за класиране в елиминациите. Сблъсъкът е във вторник от 22:00 часа на „Олд Трафорд“.

Очакванията са за много динамичен и интригуващ мач. Българският букмейкър четири осмици определи за фаворит баварския колос с коефициент 2.40 за победа. Равенството е оценено на ударното 4.00, докато успех на Юнайтед ще изплати залозите умножено по 2.80. Така от букито считат за по-вероятно гостите да си тръгнат с трите точки от Англия.

Възпитаниците на Ерик Тен Хаг се представят разочароващо в тазгодишното издание на надпреварата. Вратарят Андре Онана (на снимката) е един от големите виновници, след като допусна редица леки голове. Неговите грешки вече станаха толкова много, че мнозина се запитаха как е бил селектиран и кой ще поеме отговорност за летния му трансфер.

На свой ред, Байерн Мюнхен вече се класира за осминафиналите и ще играе единствено за престиж и още средства от наградния фонд.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.