Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 дава предимство на ЦСКА в дербито с Левски

0
Жираир Шагоян, Левски - ЦСКА
LAP.bg

ЦСКА – Левски ще наблюдаваме в събота от 14:45 часа на Националния стадион. Мач №1 на българския футбол винаги е бил труден за прогнозиране, но и най-големите майстори показват умения именно в такива дни.

Букмейкърските къщи фаворизират възпитаниците на Нестор Ел Маестро. От българското буки 8888 онлайн предлагат коефициент за ЦСКА 2.10. Ставката за равенство е 3.00, а успех на Левски ще умножава залозите по 3.45. Очакванията са за мач с много единоборства, нарушения и битка през всички 90 минути.

Готов ли е ЦСКА този път да свали Лудогорец от върха? Този въпрос ще бъде на дневен ред още дълго, но несъмнено Вечното дерби ще покаже дали Ел Маестро може да взима и големите мачове. От друга страна Николай Костов ще разчита на най-доброто. „Сините“ паднаха от разграчани на свой терен и ще искат да се реваншират на верните си фенове.

Коефициентите подлежат на промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.