ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

8888 дава предимство на Локо Пловдив срещу Арда

0
Локомотив Пловдив
Снимка: lap.bg

Локомотив Пловдив посреща Арда в мач от петъчната програма на Първа лига. „Железничарите“ се справят отлично от началото на сезона и са първи във временното класиране. Арда пък е пределно мотивиран да надгради спрямо миналата година, когато стигна до бараж за Лигата на конференциите.

Все пак очакванията са везната да е наклонена повече към домакините. От родния букмейкър 8888 онлайн излязоха с коефициент 2.25 за победа на Локо. Равенството е оценено на 3.30, а успех за гостите ще изплаща залозите по 3.25. Мачът предвещава да е много динамичен с положения пред двете врати.

Пловдивчани привличат сериозно вниманието към себе си с атакуващата си мощ, но и вратарят Динко Хоркаш не бива да бъде подценяван. Стражът им има заслуга за една дузина спечелени точки, защото с вещите си намеси отчайва противниковите нападатели.

Арда притежава страхотен колектив и ще се опита да обърка сметките на всеки през този сезон. 

Коефициентите подлежат на промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или 8888 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.