Онлайн залагания с Visa

Въведение

Visa е най-голямата компания за кредитни карти в целия свят. Компанията държи голям процент от пазара на кредитните карти и обработва наистина големи суми плащания на годишна база. Следователно, не трябва да се изненадвате, че използването на Visa е най-предпочитаният метод на депозит за много ентусиасти на онлайн залагания от цял свят.

visa логоВ резултат на това повечето сайтове за игри със залози на пари поддържат транзакциите с Visa кредитни и дебитни карти, което ви позволява да извършвате бързи и сигурни плащания, без да сте принудени да прехвърляте парите си чрез допълнителна услуга.

Депозирането с помощта на Visa не е толкова различно от закупуването на нещо от онлайн магазин, например.


Това означава, че сайтът, към който депозирате, ще изисква от вас да предоставите на персонала номера на кредитната си карта, CVV кода, датата на изтичане на валидността и адреса ви за фактуриране.

Тази информация е съхранявана добре и се намира в пълна безопасност от всички големи мрежови сайтове – нито един от реномираните сайтове за залагания не би разкрил личната ви информация на неразрешени трети страни, било то дори с цел печалба. Струва си да се обърне внимание на това, че Visa всъщност не издава карти и не определя лихвените проценти по тях – вместо това, предлага услугите си на финансови институции, които предлагат карти и сами определят ставките.


Букмейкъри, предлагащи разплащания с Visa

Нека разгледаме част от букмейкърите, които ще ви предложат да направите разплащане с помощта на Visa и също така да видим какви са максималните и минимални суми при депозиране и теглене на парични средства.

Букмейкър
Депозит
Теглене
efbet logo
Обзор на Efbet
Минимум: 10 леваМаксимум: 10 000 лева
betfair logo
Обзор на Betfair
Максимум: 50 000 евро
bet365 logo
Обзор на Bet365
Минимум: 10 лева
Максимум: 55 000 лева
Минимум: 10 лева
Максимум: 55 000 лева
bwin logo
Обзор на Bwin
Минимум: 20 лева
Максимум: 17 500 лева
winbet logo
Обзор на Winbet
Минимум: 10 лева
Максимум: 100 000 лева
Минимум: 30 лева
Максимум: 10 000 лева

Visa и сайтове за онлайн залагания

Депозитите с Visa са много популярни сред всички видове сайтове за залагания, включително онлайн казина, покер зали, услуги за бинго и спортни залози.

Всъщност, ще бъдете силно затруднени да намерите сайт, който не поддържа този банков метод. В повечето случаи извършването на плащане чрез кредитната ви карта Visa няма да ви даде достъп до никакви допълнителни промоции, но трябва да имате предвид, че бонусите за добре дошли са на разположение за всички нови членове и са изключително щедри, независимо от банковите методи, които сте решили да използвате.

онлайн залагания с visaДепозирането чрез кредитни или дебитни карти Visa е стандартният начин на плащане за повечето сайтове за залози, които са изправени пред високи нива на приемане.

Европейските мрежи обикновено предпочитат електронните портфейли, но депозирането с Visa няма да бъде проблем без значение от букмейкъра, казиното или покер залата, които сте избрали.

Независимо от това, имайте предвид, че повечето от тези сайтове имат определени лимити за депозит, което обикновено означава, че плащането ви не може да бъде по-ниско от $5 и по-високо от $2,000 или суми, подобни на тези. Ако извършите по-голям депозит се свържете с екипа за клиентска поддръжка, след като сте залагали известно време в сайта, но не се безпокойте – никой от реномираните сайтове няма да ви попречи да поискате цялата първа депозитна промоция поради максималните депозитни правила.


Как да направим депозит, използвайки Visa?

Казано накратко, извършването на депозит с кредитна карта Visa е много проста операция и не се различава толкова много от закупуването на нещо на eBay или всеки друг онлайн магазин.

Всичко, което трябва да направите, е да посетите менюто за плащане, да изберете Visa като предпочитан банков метод, да попълните съответния формуляр и да изчакате парите да бъдат кредитирани по вашата сметка в сайта.

Целият процес не трябва да отнеме твърде дълго време, тъй като повечето сайтове обработват незабавно плащанията по Visa. Очевидно депозитите с този разплащателен метод не са толкова бързи, колкото плащанията чрез електронни портфейли, но за разлика от транзакциите в PayPal, те се поддържат от почти всяка мрежа за онлайн игри в брашна и свързана със залагания с реални пари.

Имайте предвид, че сумата, която сте прехвърлили, ще се покаже на извлечението по кредитната ви карта. Освен това, имайте предвид и това, че депозитите с Visa са много удобни, но все пак и те имат известни ограничения. Например, много сайтове не поддържат тегления, които да използват този метод, което може да ви принуди да разчитате на традиционни банкови преводи или чекове. Общо взето, плащанията с кредитни карти Visa са най-подходящи за играчи, които биха искали да направят голям депозит, за да се възползват от щедрите бонуси за добре дошли, тъй като няма да бъдат задължени да плащат такси за транзакции.

Предлагаме ви да проучите и как седят нещата с онлайн разплащанията, използвайки някой от останалите разплащателни методи:

Онлайн залагания с Visa
Рейтинг 5.0 от 2 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X