Онлайн залагания с Visa карти

Цялото съдържание на тази страница:

Въведение

visa логоVisa е най-голямата компания за кредитни карти в целия свят. Компанията държи голям процент от пазара на кредитните карти и обработва наистина големи суми плащания на годишна база.
Следователно, не трябва да се изненадвате, че използването на Visa е най-предпочитаният метод на депозит за много ентусиасти на онлайн залагания от цял свят.
В резултат на това повечето сайтове за игри със залози на пари поддържат транзакциите с Visa кредитни и дебитни карти, което ви позволява да извършвате бързи и сигурни плащания, без да сте принудени да прехвърляте парите си чрез допълнителна услуга. Депозирането с помощта на Visa не е толкова различно от закупуването на нещо от онлайн магазин, например. Това означава, че сайтът, към който депозирате, ще изисква от вас да предоставите На персонала следната информация:

 • Номера на кредитната си карта
 • CVV кода
 • Датата на изтичане на валидността
 • Адреса ви за фактуриране

Тази информация е съхранявана добре и се намира в пълна безопасност от всички големи мрежови сайтове – нито един от реномираните сайтове за залагания не би разкрил личната ви информация на неразрешени трети страни, било то дори с цел печалба. Струва си да се обърне внимание на това, че Visa всъщност не издава карти и не определя лихвените проценти по тях – вместо това, предлага услугите си на финансови институции, които предлагат карти и сами определят ставките.


Букмейкъри, предлагащи разплащания с Visa

Betway ревюВземи своя бонус
Visa Electron
Да
100% Мач бонус до 200 лв.
18+ Важат правила и условия | Национална агенция за приходите | begambleaware.org | Играйте разумно
Betano ревюСтартова оферта
Visa Electron
Да
300 лв. Начален Бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Palms Bet ревюВземи своя бонус
Visa Electron
Да
100% до 200лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Winbet ревюВземeте 550 лв. бонус
Visa Electron
Да
Начален бонус за 3 депозита
18+ T&C apply
Bet365 ревюКъм Bet365
Visa Electron
Да
Bet365 Начален Бонус за Нови Клиенти
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия | Кодът BBCODE може да се използва по време на регистрация, но не променя условията на бонуса. #ad
Efbet ревюВземете 200 лв. бонус
Visa Electron
Да
Начален бонус до 200 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно
Bwin ревюВземете 222 лв. Бонус
Visa Electron
Да
До 222 лв. за Спорт
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Sesame ревюВземи своя бонус
Visa Electron
Да
250 лв. за Спорт
18+ Правила и условия | begambleaware.org | Играйте разумно
Inbet ревюБонус нов играч
Visa Electron
Да
200 лв. Оферта за Нов Играч
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
8888 ревюВземи 200 лв.
Visa Electron
Да
8888 Спортна Оферта за Нови Играчи
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно
AlphaWin ревюВземи своята оферта
Visa Electron
Да
200 лв. Начален бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно

Предполагаме, че това, което най-вече ви интересува, е къде може да залагате, използвайки своята VISA. Може да разгледате букмейкърите, които ще ви предложат да направите разплащане с помощта на Visa и също така да видите какви са максималните и минимални суми при депозиране и теглене на парични средства.


Visa и сайтовете за онлайн залагания

Депозитите с Visa са много популярни сред всички видове сайтове за залагания, включително онлайн казина, покер зали, услуги за бинго и спортни залози. Всъщност, ще бъдете силно затруднени да намерите сайт, който не поддържа този банков метод. В повечето случаи извършването на плащане чрез кредитната ви карта Visa няма да ви даде достъп до никакви допълнителни промоции, но трябва да имате предвид, че бонусите за добре дошли са на разположение за всички нови членове и са изключително щедри, независимо от банковите методи, които сте решили да използвате.

Депозирането чрез кредитни или дебитни карти Visa е стандартният начин на плащане за повечето сайтове за залози. Европейските мрежи обикновено предпочитат електронните портфейли, но депозирането с Visa няма да бъде проблем без значение от букмейкъра, казиното или покер залата, които сте избрали.

Независимо от това, имайте предвид, че повечето от тези сайтове имат определени лимити за депозит, което обикновено означава, че плащането ви не може да бъде по-ниско от $5 и по-високо от $2,000 или суми, подобни на тези.

Най-добре би било да разгледате таблицата ни, за да видите какви са минимумите и лимитите при различните сайтове. Бихте могли да направите и сами своето проучване, като отворите разплащателната секция на любимия си букмейкър. По този начин ще бъдете напълно подготвени за условията, още преди да направите транзакцията.


Как да направим депозит, използвайки Visa?

Казано накратко, извършването на депозит с кредитна карта Visa е много проста операция и не се различава толкова много от закупуването на нещо на eBay или всеки друг онлайн магазин.

Всичко, което трябва да направите, е да посетите менюто за плащане, да изберете Visa като предпочитан банков метод, да попълните съответния формуляр и да изчакате парите да бъдат кредитирани по вашата сметка в сайта.

Целият процес не трябва да отнеме твърде дълго време, тъй като повечето сайтове обработват незабавно плащанията по Visa. Очевидно депозитите с този разплащателен метод не са толкова бързи, колкото плащанията чрез електронни портфейли, но за разлика от транзакциите в PayPal, те се поддържат от почти всяка мрежа за онлайн игри в бранша.

Имайте предвид, че сумата, която сте прехвърлили, ще се покаже на извлечението по кредитната ви карта. Освен това, имайте предвид и това, че депозитите с Visa са много удобни, но все пак и те имат известни ограничения. Например, много сайтове не поддържат тегления, които да използват този метод, което може да ви принуди да разчитате на традиционни банкови преводи или чекове. Общо взето, плащанията с кредитни карти Visa са най-подходящи за играчи, които биха искали да направят голям депозит, за да се възползват от щедрите бонуси за добре дошли, тъй като няма да бъдат задължени да плащат такси за транзакции.


Как да изтеглите парите си чрез VISA?

Ако сте имали късмет и сте регистрирали печалби, сигурно нямате търпение да изтеглите парите обратно в сметката си. За щастие, това няма да е проблем, когато използвате VISA. За целта просто идете в секцията за разплащане на профила си в съответния сайт за залагания. В раздел „Теглене“ посочете VISA като предпочитан разплащателен метод. Ако сте използвали своята карта, за да захраните сметката си, вероятно данните ѝ ще се появят автоматично в системата. Ако това не стане, просто въведете информацията, която платформата ще изиска от вас. Тя е идентична с тази, която трябва да попълните при плащане:

 • Номера на пластиката
 • CVV код (намира се на гърба на картата)
 • Датата на изтичане на валидността

Вероятно преводът ще отнеме между три и пет работни дни. Това означава, че ще видите парите по сметката си след изтичането на този период.

Важно е да отбележим, че някои сайтове за залагания имат въведена специфична политика за защита. Те ще ви позволят да изтеглите пари само чрез метода, който сте използвали за депозирането им. В този смисъл, ако сте депозирали пари чрез PayPal, например, няма да може веднага да насочите печалбите си към своята VISA. Първо ще се наложи да възстановите цялата сума в електронния си портфейл. Това е единственото ограничение, което може да срещнете при тегленето с VISA и то не засяга само конкретния разплащателен метод, а е обща политика на някои букмейкъри.

Друг ключов момент е, че за да дръпнете парите си, всички реномирани букмейкъри ще поискат да преминете през процедура по верификация. За целта ще е необходимо да изпратите копие от личните си документи и снимки на двете страни на картата си VISA. Това е стандартна процедура, целяща да защити сигурността ви.


Сигурни ли са разплащанията с VISA

Няма съмнение, че транзакциите с VISA са един от най-сигурните методи за онлайн разплащания. От една страна тяхната безопасност се гарантира от системата VISA, която използва няколко нива на криптиране на информацията. За компанията работят водещите специалисти, които се грижат за надеждността на вашите движения. Те използват специфични алгоритми и променят кода на транзакциите през кратки интервали от време. Целта на това е да се сведат до минимум опасностите от хакерски атаки.

В допълнение, системите на VISA изследват обстойно потребителското ви поведение в интернет и ако засекат необичайна транзакция, много вероятно да я блокират. Ако, например, депозирате пари в сайт за залагания за първи път и решите да преведете по-крупна сума, нищо чудно VISA да счете това за опит за измама и да не осъществи плащане. В този случай ще се наложи да се обадите в банката си, за да потвърдите намеренията си.

Заедно с това платформата за виртуални разплащания е разработила и специален софтуер, който допълнително да повиши сигурността ви. Ако го инсталирате, ще трябва да въвеждате предварително избрана от вас парола всеки път, щом плащате в интернет.

От друга страна, банката, която ви е издала VISA картата, също полага грижа за вашата сигурност. Все по-честа практика е към една банкова сметка да се издава стандартна пластика и отделна карта, която да служи единствено за онлайн транзакции. Друга мярка за сигурност е въвеждането на допълнителен код за сигурност. Чрез него ще трябва да потвърждавате всяко разплащане, което правите в интернет. Именно безопасността на този метод го прави предпочитан и от по-консервативните играчи.


В заключение

За хората, които все още не са правили разплащания с VISA, процедурата може да се стори необичайно дълга и ангажираща. Имайте предвид обаче, че това е така, за да се гарантира сигурността на средствата и данните ви. Всъщност, в транзакциите от този тип няма нищо сложно, защото те по-скоро са въпрос на навик. Ако все още се чудите дали това да бъде новото ви разплащателно средство, вижте систематизирани плюсовете и минусите му в таблицата по-долу:

 • Преимущества
 • Приема се от почти всички букмейкъри
 • Депозирането става почти мигновено
 • Гарантира изключителни нива на сигурност
 • Ако се налагат такси, те са в минимални размери
 • Недостатъци
 • Трябва всеки път да въвеждате данните си
 • Често пъти тегленето отнема няколко дни
Коментирай

Няма коментари.