Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Онлайн залагания с PaySafeCard

Цялото съдържание на тази страница:

Въведение

paysafecard логоPaySafeCard е предплатена карта, призната от широк кръг онлайн търговци и доставчици на услуги от цял свят.

Броят на магазините за продажби на дребно, които ви позволяват да закупите продукти с помощта на PaySafeCard, надхвърля 300 000 към момента, като няколко стотин се намират в България.

Плащането на сметки, свързани с онлайн залагания, чрез PaySafeCard вероятно е сред най-подходящите разплащателни методи за непостоянни играчи, тъй като наличните стойности не са достатъчно високи. На територията на Европейския съюз може да се ползват предплатени карти от £10, £25, €35, £50 и £75.

Вход в Paysafe Card


Букмейкъри, приемащи Paysafe Card

BetanoРейтинг: 4.9/5
Betano ревю
Paysafe Card
Paysafe Card
 • Доказано име в бетинг индустрията
 • Щедри бонуси след регистрация
 • Разнообразие от маркети и високи ставки
 • Мобилна апликация за Android и iOS
18+ Важат условия | Играйте разумно
bonus icon
300 лв. Начален Бонус
Bet365Рейтинг: 4.8/5
Bet365 ревю
Paysafe Card
Paysafe Card
 • Много добра платформа за залози
 • Мобилни апликации
 • Разнообразни бонуси
 • Различни функции за залози
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия | Кодът BBCODE може да се използва по време на регистрация, но не променя условията на бонуса. #ad
bonus icon
Bet365 Бонус за Нови Клиенти
BwinРейтинг: 4.8/5
Bwin ревю
Paysafe Card
Paysafe Card
 • Високи коефициенти за спортни залози
 • Лиценз за България
 • Апликация за Android и iOS
 • Удобни разплащателни методи
18+ Важат условия | Играйте разумно
bonus icon
До 50 лв. Free bet за Спорт

За да ви улесним, подготвихме за вас таблица с букмейкърите, при които може да използвате PaySafe Card. Разгледайте ги и проверете дали любимият ви сайт за залагания е сред тях.


Paysafe Card и сайтовете за залагания

Както споменахме, PaySafe Card е един от най-широко разпространените разплащателни методи, когато говорим за трансакции в интернет. Той добива все по-голяма популярност и сред феновете на онлайн хазарта. По тази причина все повече букмейкъри го добавят към списъка си с приемани разплащателни методи.

Когато говорим за залагания, Пейсейф кард има редица предимства. На първо място трябва да споменем факта, че чрез тази карта личните ви данни остават на сигурно място. Няма да се налага всеки път да попълвате своята банкова информация. Това е особено полезно, ако играете в много сайтове. При всички положения, Paysafe Card ви спестява необходимостта да споделите своята информация с букмейкъра.

От друга страна, този разплащателен метод би могъл да ви бъде изключително полезен, ако искате да оптимизирате играта си. Чрез него ще може постоянно да следите и да контролирате средствата, които влагате за хазарт. Нещо повече, тези карти са удачен вариант да си поставите лични лимити. Ако ги използвате, ще сте в състояние да определите предварително каква част от бюджета си да отделите за любимото си занимание.

Третият сериозен плюс за всички любители на онлайн залозите е фактът, че с PaySafe Card могат да запазят своята анонимност. Имената на букмейкърските компании повече няма да се показват в банковите ви извлечения. Ако искате да бъдете по-дискретни, хобито ви може да остане в тайна.

Също така тези карти са много удачен вариант да изпробвате играта при някой букмейкър, в чиято надеждност се съмнявате. Това е така, защото чрез PaySafe Card вие не разкривате никаква лична информация.


Кратка история

Компанията е основана през 2000 г. в Австрия, за да позволи на европейците да пазаруват онлайн, без да използват кредитни карти или да разчитат на услугите на електронните портфейли. Не е изненадващо, че PaySafeCard бързо стана много популярен навсякъде на континента и дори получи подкрепата на Европейския съюз.

В наши дни, предплатени карти PaySafeCard са налични в 37 страни в Европа, Австралия, Северна Америка и Южна Америка и ви позволяват да закупувате всички видове продукти от над 4 000 онлайн бизнес сайтове, позиционирани в тези страни.

През февруари 2013 г. PaySafeCard е закупен от Skrill Limited, компания, която управлява един от най-големите електронни портфейли в Европа и е доста популярна сред европейските ентусиасти.

Ако вече сте се убедили в предимствата на тази разплащателна система, вижте в следващите редове как може да се регистрирате.


Как да създадем акаунт?

Време е да преминем към съществената част и да проследим как става регистрацията. За целта ще ви покажем целия процес, подробно описан стъпка по стъпка. Бързаме да ви успокоим, че няма абсолютно нищо, което би могло да ви затрудни и също, че създаването на профил няма да ви отнеме много време, така че да започваме.

 1. Няма как да не похвалим PaySafeCard, тъй като това е от разплащателните средства, предлагащи на българските си клиенти версия на родния им език. Определено проблемът с езиковата бариера тук отпада. Влизайки в https://www.paysafecard.com/bg-bg/ ще попаднете на началната страница, от която започва всичко.

 2. начална страница на paysafecard
  Първо: Връзка към страницата за регистрация
 3. Погледнете най-отгоре, вдясно. Избирайки връзката към “my paysafecard login” вие автоматично ще бъдете препратени към нова страница, отваряща се в друг прозорец на браузъра ви, в която пред вас ще се появят две полета. В тях трябва да въведете потребителското си име и парола.Разбира се към този момент вие няма как да имате такива, с които да се впишете успешно в системата на PaySafeCard, затова насочваме вниманието си към оранжевия бутон, подканващ ви “Регистрирайте се сега!”.

 4. регистрация в paysafecard
  Второ: Създаване на нов акаунт в PaySafeCard
 5. Ето, че вече можем да започнем с въвеждането на лични данни. Трябва да изберете от dropdown списъка дали сте г-н или г-жа, да посочите трите си имена, дата на раждане, телефонен номер, както и адрес.

 6. paysafecard лични данни
  Трето: Въвеждане на лични данни
 7. Малко по-надолу ще трябва да посочите и своето уникално (не заето от друг) потребителско име, имейл адреса ви и парола за вход в акаунта.Накрая имате още един падащ списък, в който ще видите няколко въпроса, които служат за сигурност. Посочете някой от тях и дайте вашия отговор в полето отдясно. Слагайки отметка “✓” на проверката най-долу и натискайки върху бутона “Продължи”, вие успешно преминавате през първия етап от регистрацията на акаунт в PaySafeCard.

 8. paysafecard данни за регистриране
  Четвърто: Посочване на данни за регистриране и вход в сайта
 9. Когато продължите напред отивате на втория етап, в който трябва да проверите внимателно въведените от вас данни и при нужда да коригирате.

 10. проверка в paysafecard
  Пето: Проверка на информацията, въведена от потребителя
 11. Ако всичко е наред, трябва да се запознаете с “Общите условия и разпоредби за защита на личните данни”. Без да дадете отметка на квадратчето, в което потвърждавате, че сте съгласни с тях, оранжевият бутон за регистрация ще остане неактивен и акаунтът ви няма да бъде създаден.

 12. paysafecard потвърждение
  Шесто: Съгласяване с общите условия и разпоредби
 13. Когато преминете и през това, ще бъдете препратени към третата стъпка, включваща SMS известие с четирицифрен код за потвърждение. Ако не получите такова, проверете още веднъж посочения от вас телефонен номер и в случай на грешка го редактирайте (най-отдолу, бутон “Промени”).

 14. paysafecard смс потвърждение
  Седмо: SMS код за потвърждаване
 15. Въвеждайки кода и потвърждавайки го, вие ще бъдете препратени към предпоследната стъпка, а малко след това ще можете да влезете в своя PaySafeCard акаунт със зададеното по-рано потребителско име и парола.

  Честито! Вие успешно създадохте своята PaySafeCard сметка.

Регистрация в Paysafe Card


Как да направите депозит чрез PaySafeCard?

 1. Всяка PaySafeCard съдържа 16-цифрен ПИН код. За да направите депозит, трябва да влезете от менюто в сайта, в който правите своите хазартни залагания, на съответната страница, да въведете този номер и да посочите сумата, която искате да преведете.
 2. PaySafeCards са карти, които могат да бъдат използвани повторно. Това означава, че не е нужно да харчите всичките си налични средства, намиращи се на картата ви. Следователно, всеки ПИН код може да се използва няколко пъти.
 3. Възможно е да проверите остатъка от предплатената сума или да проверите историята на транзакциите, като посетите официалния уебсайт на PaySafeCard и въведете съответния 16-цифрен ПИН.
 4. Имайте предвид, че повечето сайтове за залагания, които са подходящи и използват разплащане с PaySafeCard, ви позволяват да депозирате по-големи суми, като комбинирате няколко карти. Обикновено можете да въвеждате до десет PIN кодове на PaySafeCard за общо заплащане на сума до £750.

Теглене на суми

Може би ще се изненадате да научите, че системата на PaySafe Card ви дава възможност не само да депозирате средства в сайтовете за залагания, но и да теглите печалбата си. За целта обаче е важно да се регистрирате в сайта на Paysafe Card. Това ще стане бързо и лесно, ако следвате стъпките, описани по-горе. След като вече имате профил, ще се наложи да потвърдите самоличността си. За целта ще вие нужен клиентският ви номер, който може да видите в акаунта си. След това просто идете до най-близкия търговски обект, предлагащ услугата по идентификация. Самата процедура е съвсем проста. Ще трябва единствено да продиктувате клиентския си номер и да покажете личната си карта. Служителят ще свери данните ви с информацията, която сте попълнили в профила си. Ако всичко съвпада, самоличността ви ще бъде потвърдена. След това ще можете безпроблемно да насочвате печалбите си от сайтовете за залагания към своя Пайсейф профил. С тези средства ще можете да извършвате онлайн плащания или повторно да захраните акаунта при любимия си букмейкър. Ако пък предпочитате, може да си извадите Paysafe Card Mastercard, с която да теглите средствата си кеш от всеки банкомат.


Сигурност

Системата на PaySafe Card е една от най-сигурните разплащателни платформи. Причината е, че екипът на компанията се грижи за уникалността на всеки 16-цифрен код, който ще откриете на ваучерите. Самите карти са доста добре опаковани, така че няма как да узнаете кредитния номер, преди да ги закупите и разопаковата. В допълнение, тимът на Paysafe Card прави задълбочен мониторинг на всяка една транзакция. Ако специалистите засекат нещо съмнително, те ще блокират движението.

Ако оперирате с финанси от профила си в сайта на компанията, също може да бъдете спокойни. Там се използват най-модерните системи за криптиране на данните. За още по-голяма сигурност е въведена и допълнителна стъпка за SMS потвърждение, което да гарантира всяка транзакция.


В заключение – Предимства и Недостатъци

В заключение ще посочим, че Paysafe Cardе чудесен разплащателен метод, който отговаря на нуждите на активните онлайн потребители. Методът е широко използван от играчите и приеман във водещите сайтове за залози. Ако все още се чудите дали да направите депозитите си чрез него, вижте по-долу таблица със систематизирани плюсове и минуси.

 • Плюсове
 • Paysafe Card е широко разпространен разплащателен метод сред букмейкърите
 • Осигурява надеждност за вашите лични данни
 • Спестява ви време
 • Позволява ви да контролирате финансите си
 • Депозирането става мигновено
 • Минуси
 • Анонимността не е напълно гарантирана, защото за да използвате пълноценно профила си, ще трябва да се идентифицирате
 • Тегленето изисква време
 • Максималната сума, която може да заредите накуп, комбинирайки повече ваучери, е 750 евро

Посетете Paysafe Card

Коментирай

Няма коментари.