Онлайн залагания с PaySafeCard

Вход в PaySafeCard

Въведение

PaySafeCard е предплатена карта, призната от широк кръг онлайн търговци и доставчици на услуги от цял свят. Броят на магазините за продажби на дребно, които ви позволяват да закупите продукти с помощта на PaySafeCard надхвърля 300 000 към момента, като няколко стотин се намират в България.

paysafecard логоПлащането на сметки, свързани с онлайн залагания, чрез PaySafeCard вероятно е сред най-подходящите разплащателни методи за непостоянни играчи, тъй като наличните стойности не са достатъчно високи.

На територията на Европейския съюз може да се ползват предплатени карти от £10, £25, €35, £50 и £75.


Кратка история

Компанията е основана през 2000 г. в Австрия, за да позволи на европейците да пазаруват онлайн, без да използват кредитни карти или да разчитат на услугите на електронните портфейли. Не е изненадващо, че PaySafeCard бързо стана много популярен навсякъде на континента и дори получи подкрепата на Европейския съюз.

В наши дни, предплатени карти PaySafeCard са налични в 37 страни в Европа, Австралия, Северна Америка и Южна Америка и ви позволяват да закупувате всички видове продукти от над 4 000 онлайн бизнес сайтове, позиционирани в тези страни.

През февруари 2013 г. PaySafeCard е закупен от Skrill Limited, компания, която управлява един от най-големите електронни портфейли в Европа и е доста популярна сред европейските ентусиасти.


Букмейкъри, приемащи PaySafeCard

Следва да ви представим топ 3 на букмейкърите, които примат разплащания с това платежно средство. В таблицата са посочени още и минималните и максимални суми, които можете да внасяте и съответно теглите.

Букмейкър
Депозит
Теглене
bet365 logo
Преглед на Bet365
Минимум: 10 лева
Максимум: 1 900 лева
Минимум: 20 лева
Максимум: 4 000 лева
1xbet logo
Преглед на 1xbet
bwin logo
Преглед на Bwin
Минимум: 20 лева
Максимум: 1 000 лева

Как да създадем акаунт?

Време е да преминем към съществената част и да проследим как става регистрацията. За целта ще ви покажем целия процес, подробно описан стъпка по стъпка. Бързаме да ви успокоим, че няма абсолютно нищо, което би могло да ви затрудни и също, че създаването на профил няма да ви отнеме много време, така че да започваме.

 1. Няма как да не похвалим PaySafeCard, тъй като това е от разплащателните средства, предлагащи на българските си клиенти версия на родния им език. Определено проблемът с езиковата бариера тук отпада. Влизайки в https://www.paysafecard.com/bg-bg/ ще попаднете на началната страница, от която започва всичко.

 2. начална страница на paysafecard
  Първо: Връзка към страницата за регистрация
 3. Погледнете най-отгоре, вдясно. Избирайки връзката към “my paysafecard login” вие автоматично ще бъдете препратени към нова страница, отваряща се в друг прозорец на браузъра ви, в която пред вас ще се появят две полета, в които да въведете потребителското си име и парола.

  Разбира се към този момент вие няма как да имате такива, с които да се впишете успешно в системата на PaySafeCard, затова насочваме вниманието си към оранжевия бутон, подканващ ви “Регистрирайте се сега!”.


 4. регистрация в paysafecard
  Второ: Създаване на нов акаунт в PaySafeCard
 5. Ето, че вече можем да започнем с въвеждането на лични данни. Трябва да изберете от dropdown списъка дали сте г-н или г-жа, да посочите трите си имена, дата на раждане, телефонен номер, както и адрес.

 6. paysafecard лични данни
  Трето: Въвеждане на лични данни
 7. Малко по-надолу ще трябва да посочите и своето уникално (не заето от друг) потребителско име, имейл адреса ви и парола за вход в акаунта.

  Накрая имате още един падащ списък, в който ще видите няколко въпроса, които служат за сигурност. Посочвайки някой от тях и давайки вашия отговор в полето отдясно, слагайки отметка “✓” на проверката най-долу и натискайки върху бутона “Продължи”, вие успешно преминавате през първия етап от регистрацията на акаунт в PaySafeCard.


 8. paysafecard данни за регистриране
  Четвърто: Посочване на данни за регистриране и вход в сайта
 9. Когато продължите напред отивате на втория етап, в който трябва да проверите внимателно въведените от вас данни и при нужда да коригирате.

 10. проверка в paysafecard
  Пето: Проверка на информацията, въведена от потребителя
 11. Ако всичко е наред, трябва да се запознаете с “Общите условия и разпоредби за защита на личните данни”. Без да дадете отметка на квадратчето, в което потвърждавате, че сте съгласни с тях, оранжевият бутон за регистрация ще остане неактивен и акаунтът ви няма да бъде създаден.

 12. paysafecard потвърждение
  Шесто: Съгласяване с общите условия и разпоредби
 13. Когато преминете и през това, ще бъдете препратени към третата стъпка, включваща SMS известие с четирицифрен код за потвърждение. Ако не получите такова, проверете още веднъж посоченият от вас телефонен номер и в случай на грешка го редактирайте (най-отдолу, бутон “Промени”).

 14. paysafecard смс потвърждение
  Седмо: SMS код за потвърждаване
 15. Въвеждайки кода и потвърждавайки го, вие ще бъдете препратени към предпоследната стъпка, а малко след това ще можете да влезете в своя PaySafeCard акаунт със зададеното по-рано потребителско име и парола.


  Честито! Вие успешно създадохте своята PaySafeCard сметка.

Регистрация в PaySafeCard


Как да направите депозит в PaySafeCard?

 • Всяка PaySafeCard съдържа 16-цифрен ПИН код. За да направите депозит, трябва да влезете от менюто в сайта, в който правите своите хазартни залагания, на съответната страница, да въведете този номер и да посочите сумата, която искате да преведете.
 • PaySafeCards са повторно използваеми карти, което означава, че не е нужно да харчите всичките си налични средства, намиращи се на картата ви. Следователно, всеки ПИН код може да се използва няколко пъти.
 • Възможно е да проверите остатъка от предплатената сума или да проверите историята на транзакциите, като посетите официалния уебсайт на PaySafeCard и въведете съответния 16-цифрен ПИН.
 • Имайте предвид, че повечето сайтове за залагания, които са подходящи и използват разплащане с PaySafeCard, ви позволяват да депозирате по-големи суми, като комбинирате няколко карти. Обикновено можете да въвеждате до десет PIN кодове на PaySafeCard за общо заплащане на сума до £750.
 • Както може би сте очаквали, тегленето на пари с PaySafeCard не е напълно възможно, което означава, че може да ви се наложи да използвате електронния си портфейл или банков превод.
 • Освен това си заслужава да отбележим, че докато използвате предплатената PaySafeCard, която е достатъчно анонимна сама по себе си, всички сайтове за залагания ще изискват от вас да потвърдите личната си информация, преди да можете да се присъедините към игрите, в които залагате с истински пари.

Линк към PaySafeCard

Още методи, подходящи за онлайн разплащания:

Онлайн залагания с PaySafeCard
Рейтинг 5.0 от 2 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X