Залози с ecoPayz и регистрация

Цялото съдържание на тази страница:

Въведение

ecopayz лого Ecopayz е глобален онлайн доставчик на платежни услуги, който ви позволява да изпращате, получавате и работите с пари по безопасен, гъвкав и удобен начин. Създаден през 2000 г. и работещ в момента в 173 държави, еcoPayz е един от най-старите електронни портфейли в света. Освен електронното си портмоне можете да използвате електронната карта към милиони онлайн търговци, за да закупите стоки от всеки продавач, който приема MasterCard.
Дружеството-родител, PSI-Pay Ltd, се намира в Обединеното кралство (Англия), регулирано от FCA и упълномощено от FSA (Financial Services Authority) също във Великобритания.
В това ръководство ще се опитаме да дадем малко светлина върху един от по-малко познатите електронни портфейли и как най-добре да се използва за залагания.

Вход в EcoPayz


Букмейкъри, приемащи ecoPayz

Efbet ревюВземете 200 лв. бонус
EcoPayz
EcoPayz
Начален бонус до 200 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно

Онлайн залози с ecoPayz

Въпреки, че Ecopayz е един от най-старите електронни портфейли, той не се радва на същото признание сред залагащите, както например Skrill или Neteller. Това се дължи на факта, че противно на конкурентите си, Ecopayz не се съсредоточава единствено върху участниците, като Moneybookers, а вместо това се опитва да обхване всяка онлайн транзакция.

Това обаче не означава, че те не предлагат конкурентни услуги, що се касае до сайтовете за залагане. Бихте могли да депозирате и изтегляте пари незабавно, при това напълно безплатно при много онлайн букмейкъри. Също така ecoPayz е един от малкото електронни портфейли, предлагащ 24-часово обслужване на клиенти на много езици, като същевременно ви позволява да извършвате транзакции с 45 различни валути.

Досега може да сте си мислили, че няма сериозна причина да използвате Ecopayz при разплащанията си с онлайн букмейкърите, тъй като предлаганите услуги са почти същите като при всеки друг онлайн доставчик на платежни услуги.

Това можеше и да е вярно, ако не съществуваше една основна разлика. Можете да заявите всяка оферта от бонус, докато използвате Ecopayz. Противно на Skrill и Neteller, които понякога се свързват с измами, Ecopayz има далеч по-добра репутация сред фирмите за залагания. Това означава, че можете да направите депозит чрез електронното си портмоне, без това да ви лиши от промоцията за добре дошли или пък от останалите оферти на сайта.


Създаване на акаунт

регистрация в ecopayz
Изглед от регистрационната форма в сайта на ecoPayz

Отварянето на нов акаунт в системата на ecoPayz е доста лесно и не трябва да ви отнеме повече от няколко минути. Тук, в няколко кратки стъпки, ще опишем как можете да създадете свой собствен профил. Последвайте стъпките по-долу:

 1. Трябва просто да влезете в https://www.ecopayz.com/en/ и да кликнете върху зеления бутон „ОТВАРЯНЕ НА БЕЗПЛАТЕН АКАУНТ“.
 2. Пред вас ще се отвори регистрационен формуляр, в който ще е нужно да попълните данни с лична информация (име, адрес и т.н.), докато на следващия екран трябва да въведете и потвърдите данните за картата си.
 3. Имайте предвид, че ако искате да извършвате тегления, първо трябва да потвърдите своя еко-профил. Единственото, което се изисква, е да изпратите снимка, сканирано копие на личната ви карта или на паспорт/шофьорска книжка, плюс банково извлечение или сметка за комунални услуги/удостоверение за пребиваване.

Регистрирайте се в EcoPayz


Депозити и тегления

Няма да ви е трудно да депозирате пари чрез своя ecoPayz акаунт. За целта трябва просто да се логнете в любимия си сайт за залагания и да влезете в секцията с разплащания. Изберете този метод и посочете сумата, с която искате да захраните акаунта си. Както и при другите разплащателни методи, тук също има определени минимуми. Те варират при различните букмейкъри, но обикновено са между 10 и 20 лв. Щом потвърдите транзакцията, средствата ще бъдат кредитирани по сметката ви почти мигновено.

Процедурата по теглене също е доста лесна. Тя отново трябва да се нареди от разплащателната секция в профила ви. Изберете ecoPayz като предпочитан метод и въведете данните си. Посочената сума ще бъде в ecoPayz сметката ви, след като трансакцията бъде обработена. Обикновено това става бързо и отнема не повече от 24 часа.

Все пак ви съветваме да проверите внимателно всички условия, описани в страницата на букмейкъра, преди да изберете ecoPayz за предпочитан разплащателен метод.


Еко ваучер

Една от най-добрите характеристики на Ecopayz е лесният за използване еко ваучер. Както подсказва името, това е ваучер, подобен на PaySafeCard, който се използва за бързо финансиране на вашата сметка към букмейкър.

 1. Намерете търговец на дребно и купете ваучер без допълнителни такси.
 2. Влезте в букмейкърския си профил, намерете иконката на метода и въведете 18-цифровия PIN код.
 3. При натискане на бутона за потвърждение вашият баланс ще бъде кредитиран с избраната сума. Той предлага несравнима сигурност и може да се използва със следните валути EUR/USD/GBP/CAD/INR/ZAR.

Ecopayz Mastercard

Ecopayz ви позволява да запазите личната информация за банковата си сметка, като използвате EcoPayz Mastercard. След като сте създали своя еко акаунт, можете да получите еко карта (безплатно), която може да бъде приета при ежедневни транзакции и ви позволява да изтегляте парите си от почти всеки банкомат в света. Също така можете да създадете виртуален вариант на картата Ecopayz за онлайн покупки с еднократна такса от 1,50 €.


Оферти и промоции

Понякога Ecopayz предлага различни подаръци на своите клиенти. Обикновено раздава промоционални кодове, които може да се използват или директно на уебсайта им, или на определени сайтове за спортни залагания. Това, което трябва да направите, за да заявите тези бонуси, е да въведете този уникален код в съответното поле на адрес www.ecopayz.com/en-gb/ecopayz/rewards или на уебсайта на букмейкъра.


Сигурност

Ecopayz поставя сигурността на всеки клиент като най-висок приоритет. Всеки път, когато използвате еко акаунт, личните и финансовите ви данни ще останат лични, а начинът на плащане ще бъде запазен. Всяка транзакция е шифрована под протокола Secure Sockets Layer (известен още с кратката абревиатура SSL) или протокола за сигурност на транспортния слой (в зависимост от вашия браузър), докато техният уебсайт е сертифициран от конкретния орган.

Ecopayz също така използва най-новите инструменти за предотвратяване на измами, съответстващи на PCI и DSS.

За да защитите още повече профила си, можете да настроите потвърждаването в две стъпки. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в профила си, да отидете в секцията „лични настройки“ в лявото меню, да кликнете върху бутона „enable“ и да използвате мобилното си устройство, за да следвате инструкциите на екрана.


Предимства и недостатъци

 • Предимства
 • Безопасност – не е нужно да разкривате личните си данни на букмейкъра. Ecopayz също така използва доста силни защити за сигурност, за да предпази вашите транзакции;
 • Незабавен достъп до парите ви, като използвате своята еко карта;
 • Можете да използвате Ecopayz в 173 държави, разполагайки с 45 различни валути;
 • Създавате своя еко акаунт директно от банковата си сметка, без да е необходима кредитна проверка;
 • 24/7 обслужване на клиенти, достъпно чрез Live Chat и поддръжка по имейл;
 • 16-годишен опит в онлайн транзакции, включително и с букмейкъри.
 • Недостатъци
 • Някои такси се налагат всеки път, когато правите банков депозит или депозит с карта;
 • Всички депозити/тегления се извършват чрез банка;
 • Не се приема от всички букмейкъри

В заключение

Може би вече сте се уверили в редицата преимущества, с които се отличава системата на ecoPayz. Макар по същество тя да не е уникална, защото в онлайн пространството се срещат много други виртуални портфейли, тази платформа има едно съществено предимства – тя предлага по-голяма сигурност, ползва се с по-добра репутация и употребата ѝ няма да ви лиши от начален бонус. В допълнение трябва да споменем още, че дизайнът ѝ е атрактивен и лесен за употреба. Както виждате от таблицата ни, някои от най-известните букмейкъри обработват транзакции с ecoPayz. Ако искате да смените разплащателния си метод, това е наистина удачен вариант.

Посетете EcoPayz

Коментирай

Няма коментари.