Онлайн залагания с Neteller

Цялото съдържание на тази страница:

Въведение

neteller логоПовечето спортни сайтове приемат Neteller като опция за плащане. Това е един от най-популярните методи в света и няма да срещнете много букмейкъри, които да ви откажат Neteller трансакция. Това е и едно от най-надеждните платежни решения в интернет. Neteller позволява бързи и лесни транзакции в любимите ви сайтове за залагания, които приемат играчи от България. Нетелър стартира своята дейсност в Канада и Англия, а през 2004 г. изнася бизнеса си на о-в Ман. Компанията предоставя услугите си на играчи от цял свят и работи с множество букмейкъри. Ако обмисляте дали това да не стане новият ви разплащателен метод, прочетете текста ни докрай, за да разберете най-важните подробности по темата.

Вход в Neteller


Кои букмейкъри приемат Neteller?

Betway ревюВземи своя бонус
Neteller
Neteller
100% Мач бонус до 200 лв.
18+ Важат правила и условия | Национална агенция за приходите | begambleaware.org | Играйте разумно
Betano ревюСтартова оферта
Neteller
Neteller
300 лв. Начален Бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Bet365 ревюКъм Bet365
Neteller
Neteller
Bet365 Начален Бонус за Нови Клиенти
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия | Кодът BBCODE може да се използва по време на регистрация, но не променя условията на бонуса. #ad
Efbet ревюВземете 200 лв. бонус
Neteller
Neteller
Начален бонус до 200 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно
Bwin ревюВземете 222 лв. Бонус
Neteller
Neteller
До 222 лв. за Спорт
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.

Онлайн залози с Neteller

Компанията е създадена през 1999 г. и оттогава е изградила силна репутация в индустрията. Този метод прави финансирането на казино сметките много лесно и по този начин клиентите имат гарантирана неприкосновеност на личните данни. Цялата персонална и финансова информация е защитена от софтуер за шифроване. Интернет казината и сайтовете за залагания продължават да предоставят едни от най-големите клиенти на Neteller.

Играчите, които искат да се възползват от услугата, ще трябва да си регистрират профил в Neteller. Всяко лице, желаещо това, трябва да създаде своя собствена сметка и да предостави лична информация, включваща:

 • Имена
 • Адрес
 • Валиден имейл

След като профилът бъде завършен, клиентите ще могат да депозират средства в сметката.

Всички депозити ще бъдат записани веднага, в случаите, в които са извършени чрез кредитни или дебитни карти. Има различни методи, които могат да се използват за финансиране на вашия Neteller портфейл. След изберете най-подходящия за вас и заредите баланса си, остава да се логнете в предпочитания сайт за залагания. Може би вече забелязахте, че всички водещи имена в бранша приемат този тип трансакции. Влезте в секцията с разплащания, изберете Neteller като метод и посочете желаната сума, която искате да трансферирате. Добрата новина е, че след като потвърдите операцията, парите ще бъдат добавени към акаунта ви почти моментално.

Важно е да отбележим, че заради злоупотреби в миналото някои букмейкъри лишават от стартов бонус клиентите, които правят началния си депозит чрез Neteller. За да сте сигурни, че няма да останете разочаровани, ви съветваме да проверите условията, преди да пристъпите към депозит.

Neteller няма да ви затрудни и щом дойде ред да изтеглите печалбите си. За тази трансакция също ще е необходимо да влезете в секцията с разплащания на профила си. Въведете желаната сума и потвърдете превода. Обикновено парите са видими в Neteller акаунта ви до 24 часа след заявяването им.

Важно е да отбележим, че този електронен портфейл не може да бъде използван за залагания в САЩ. Това е и един от големите му минуси. Въпреки това, Neteller е познат като надеждно виртуално портмоне и е предпочитан от редица играчи. Това е така, защото чрез него данните ви остават лични, тъй като не се налага да ги споделяте с букмейкра. Това улеснява процедурата по теглене и депозиране, като прави залаганията по-динамични и приятни.


Как да направим акаунт?

След като разбрахме кои са букмейкърите, които примат плащания от Neteller и как можем да използваме този разплащателен метод е време да проследим стъпка по стъпка как става създаването на нов акаунт. Да започваме!

 1. Влезте през браузъра си в официалния сайт: https://www.neteller.com/en/ След като вече сте тук е време да разгледате началната страница. Най-горе, вдясно ще видите language bar (който по подразбиране е на английски език). Надяваме се, че това няма да ви създаде затруднения, тъй като към момента сайтът не предлага българска версия.
 2. хипервръзка за регистрация в neteller
  Етап 1: Изглед от основната страница и връзка към създаването на регистрация
 3. Погледнете най-горе вдясно. Там ще видите две връзки – една за безплатна регистрация (“Join for free”) и друга за вписване (“Sign in”). Освен ако вече нямате създаден акаунт, е време да се заемем със създаването на такъв. За целта натиснете първата връзка “Join for free”.

 4. neteller основна информация
  Етап 2: Посочване на основна информация за потребителски акаунт
 5. След като сте последвали стъпка две, сега вече пред вас трябва да се е визуализирал регистрационният формуляр. Вече сте една стъпка по-близо до създаването на собствен Neteller акаунт. Време е да попълните основната информация. Въведете имейл, парола (във второто поле отново въведете същата парола, за потвърждаване), от dropdown списъка изберете желаната от вас валута.

 6. лични данни в neteller
  Етап 3: Въвеждане на лична информация във формата за регистрация
 7. Скролвайки надолу ще видите, че трябва да попълните и личните си данни като две имена, дата на раждане, пол, адрес, страна, град, пощенски код и телефонен номер.
 8. Когато сте попълнили всички полета, можете да натиснете върху зеления бутон, гласящ “Отваряне на сметка”. Честито! Току що завършихте успешно със създаването на своя Neteller акаунт.

Регистрация в Neteller


Как да добавите средства към Neteller сметката си?

Клиентите със сметки могат да избират между Instacash, EFT депозити, кредитни карти, банкови карти и Neteller Card, за да финансират сметката си в Neteller. Всеки от тези методи има различни такси, свързани с приключването на транзакцията. Когато използват Instacash, клиентите ще получат такса за обслужване от 8.9%. Някои сайтове за онлайн залагания ще предложат да покрият таксата за услугата, ако, разбира се, приемат Neteller като опция за плащане.

EFT депозитите няма да налагат допълнителни такси и процесът ще отнеме между 4 и 5 дни, за да бъде завършен. Клиентите могат също така да използват своите карти Visa, за да финансират профила си в Neteller. Ще трябва да платят и лихвените проценти, определени от Visa. Банковите карти също се приемат като метод за финансиране на сметка, но много хора ще избегнат това поради високите такси.

Картата Neteller е един от най-безопасните и бързи начини за финансиране на профила. Тази карта е подобна на банкоматна пластика. Можете да правите парични депозити, като използвате картата без допълнителни такси.


Изтегляния от Neteller

Когато настъпи моментът да изтеглят средства от профила си в Neteller, клиентите ще имат няколко възможни опции. Те включват използването на предплатената карта NET Plus, която е подобна на банкоматна карта, банков превод, чек и EFT. Ще им бъде начислена такса от 11 щатски долара, когато използват банков план за тегления. Изтеглянията по EFT няма да бъдат таксувани и транзакцията ще бъде завършена от 1 до 3 дни.

Картата Neteller е най-добрият вариант, който да предпочетете. Парите ще бъдат прехвърлени в сметката ви, а картата може да се използва за теглене на пари в брой, подобно на банкомат. За всяка транзакция ще ви бъде начислена такса от 4 лв.


Сигурност

Сигурно мнозина от вас се питат дали Neteller е надеждно разплащателно средство в интернет пространството. Този въпрос вероятно тревожи най-вече онези потребители, които досега не са използвали виртуални портфейли.

Бързаме да ви уверим, че компанията използва най-новите технологии, за да защити личните данни и финансите ви. Информацията се криптира на няколко нива, като кодът на защита се променя постоянно. По алгоритмите работят едни от водещите специалисти в бранша. Ако направите проучване в интернет, може да срещнете новини за измами, направени чрез това електронно портмоне. Преди години Neteller бе използван от недоброжелателни потребители, които целяха да измамят някои от водещите букмейкъри. В този случай обаче, системата бе не жертва на атаки, а средство за злоупотреби. Оттогава платформата повиши многократно нивата си за сигурност, за да гарантира интереса на своите клиенти.


Плюсове и минуси на Neteller

Както всеки разплащателен метод, Neteller също има своите предимства и недостатъци. Макар плюсовете да са повече, бихме искали да направите информиран избор, затова систематизирахме най-важното в таблицата по-долу.

 • Предимства
 • Neteller използва сериозни механизми, с които да защити данните и средствата ви
 • Не се налага да споделяте личната си информация с букмейкърите
 • Водещите сайтове за залози приемат този разплащателен метод
 • Депозитите стават почти мигновено
 • Недостатъци
 • Някой букмейкъри ще ви лишат от стартов бонус, ако направите началния си депозит с Neteller
 • Тегленията отнемат от 24 часа до 3 дни

В заключение

Ако досега сте използвали по-консервативните методи за депозит към любимите си букмейкъри, може би е време да се замислите за предимствата на електронните портфейли. Със своя дългогодишен опит, Neteller е едно от утвърдените имена в бранша. Не е случаен фактът, че някои от най-големите клиенти на компанията са именно любителите на онлайн залаганията. Компанията предоставя чудесни условия на своите потребители и е оптимален начин да съхранявате средствата си и да се разплащате в интернет. Ако имате любим сайт за залагания, ви съветваме да прегледате условията, които са предвидени за ползвателите на този виртуален портфейл.

Посетете Neteller

Коментирай

Няма коментари.