Онлайн залагания с Neteller

Вход в Neteller

Въведение

neteller логоПовечето спортни сайтове приемат Neteller като опция за плащане. Това е един от водещите онлайн методи и много сайтове и казина ще го приемат. Като едно от най-надеждните онлайн платежни решения, Neteller позволява бързи и лесни транзакции в любимите ви сайтове за залагания, които приемат играчи от България. Нетелър стартира своята дейсност в Канада и Англиям, а през 2004 г. изнася дейността си на о-в Ман. Компанията предоставя услугите си на играчи от цял свят и множество букмейкъри. Местните жители на САЩ обаче не могат да използват този начин на плащане онлайн.


Кратка история

Компанията е създадена през 1999 г. и оттогава е изградила силна репутация в индустрията. Този метод прави финансирането на казино сметките много лесно и по този начин клиентите имат гарантирана неприкосновеност на личните данни. Цялата персонална и финансова информация е защитена от софтуер за шифроване. Интернет казината и сайтовете за залагания продължават да предоставят едни от най-големите клиенти на Neteller.


Букмейкъри, приемащи Neteller

Запознайте се с топ 5 букмейкъри, които приемат депозити и тегления, извършени с това разплащателно средство. Без да губим повече време ви предоставяме таблицата по-долу:

Букмейкър
Депозит
Теглене
efbet logo
Подробен обзор на Efbet
Минимум: 10 евроДо 24 часа
betfair logo
Подробен обзор на Betfair
Минимум: 15 евро
Максимум: 45 000 евро
До 24 часа
bet365 logo
Подробен обзор на Bet365
Минимум: 25 лева
Максимум: 75 000 лева
Минимум: 25 лева
Максимум: 75 000 лева
1xbet logo
Подробен обзор на 1xbet
Минимум: 2 евро
bwin logo
Подробен обзор на Bwin
Минимум: 20 лева
Максимум: 17 500 лева

Как да използваме Neteller?

Играчите, които искат да се възползват от услугата ще трябва да си регистрират профил в Neteller. Всяко лице, желаещо това, трябва да създаде своя собствена сметка и да предостави лична информация, включваща име, адрес и имейл адрес. След като профилът бъде завършен, клиентите ще могат да депозират средства в сметката.

Всички депозити ще бъдат записани веднага, в случаите, в които са извършени чрез кредитни или дебитни карти. Има различни методи, които могат да се използват за финансиране на електронния портфейл. След като имат баланс, играчите могат да започнат да използват акаунта в Neteller, за да финансират своите сметки.


Как да направим акаунт?

След като разбрахме кои са букмейкърите, които примат плащания от Neteller и как можем да използваме този разплащателен метод е време да проследим стъпка по стъпка как става създаването на нов акаунт. Да започваме!

 1. Влезте през браузъра си в официалния сайт: https://www.neteller.com/en/
  След като вече сте тук е време да разгледате началната страница. Най-горе, вдясно ще видите language bar (който по подразбиране е на английски език). Надяваме се, че това няма да ви създаде затруднения, тъй като към момента сайтът не предлага българска версия.
 2. Погледнете най-горе вдясно. Там ще видите две връзки – една за безплатна регистрация (“Join for free”) и друга за вписване (“Sign in”). Освен ако вече нямате създаден акаунт е време да се заемем със създаването на такъв. За целта натиснете първата връзка “Join for free”.

 3. хипервръзка за регистрация в neteller
  Етап 1: Изглед от основната страница и връзка към създаването на регистрация
 4. След като сте последвали стъпка две, сега вече пред вас трябва да се е визуализирал регистрационният формуляр. Вече сте една стъпка по-близо до създаването на собствен Neteller акаунт. Време е да попълните основната информация. Въведете имейл, парола (във второто поле отново въведете същата парола, за потвърждаване), от dropdown списъка изберете желаната от вас валута.

 5. neteller основна информация
  Етап 2: Посочване на основна информация за потребителски акаунт
 6. Скролвайки надолу ще видите, че трябва да попълните и личните си данни като две имена, дата на раждане, пол, адрес, страна, град, пощенски код и телефонен номер.

 7. лични данни в neteller
  Етап 3: Въвеждане на лична информация във формата за регистрация
 8. Когато сте попълнили всички полета, можете да натиснете върху зеления бутон, гласящ “Отваряне на сметка”. Честито! Току що завършихте успешно със създаването на своя Neteller акаунт.

Регистрация в Neteller


Как да добавите средства към сметката си?

Клиентите със сметки могат да избират между Instacash, EFT депозити, кредитни карти, банкови карти и Neteller Card, за да финансират сметката си в Neteller. Всеки от тези методи има различни такси, свързани с приключването на транзакцията. Когато използват Instacash, клиентите ще получат такса за обслужване от 8.9%. Някои сайтове за онлайн залагания ще предложат да покрият таксата за услугата, ако разбира се приемат Neteller като опция за плащане.

EFT депозитите няма да налагат допълнителни такси и процесът ще отнеме между 4 и 5 дни, за да бъде завършен. Клиентите могат също така да използват своите карти Visa, за да финансират профила си в Neteller. Ще трябва да платят и лихвените проценти, определени от Visa. Банковите карти също се приемат като метод за финансиране на сметка, но много хора ще избегнат това поради високите такси.

Картата Neteller е един от най-безопасните и бързи начини за финансиране на профила. Тази карта е подобна на банкоматна карта и можете да правите парични депозити, като използвате картата без допълнителни такси.


Изтегляния от Neteller

Когато настъпи моментът да изтеглят средства от профила си в Neteller, клиентите ще имат няколко възможни опции. Те включват използването на предплатената карта NET Plus, която е подобна на банкоматна карта, банков превод, чек и EFT. Ще им бъде начислена такса от 11 щатски долара, когато използват банков план за тегления. Изтеглянията по EFT няма да бъдат таксувани и транзакцията ще бъде завършена от 1 до 3 дни.

Картата Neteller е най-добрият вариант, който да предпочетете. Парите ще бъдат прехвърлени в сметката ви, а картата може да се използва за теглене на пари в брой, подобно на банкомат. За всяка транзакция ще ви бъде начислена такса от 4 лв.


Препоръчваме ви да разгледате и другите налични разплащателни методи:

Онлайн залагания с Neteller
Рейтинг 5.0 от 2 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X