Онлайн залагания с MasterCard

Въведение

Основана през 1966 г., MasterCard е американска мултинационална кооперативна компания, предлагаща кредитни карти. Издаването на всички карти MasterCard, позволява на хората от цял свят да извършват плащания между банката, с която извършват своите финансови транзакции и банките, използвани от потребители, търговци или кредитни съюзи.

MasterCard е пряк конкурент на VISA и е втората по големина платежна мрежа в Съединените щати, така че не би трябвало да се изненадвате, че много онлайн ентусиасти предпочитат да финансират своите казино и покер сметки, като използват кредитни карти и дебитни карти MasterCard.

mastercards логоВсички популярни покер зали, казина, услуги за бинго и спортни залагания работят в изключително конкурентна среда, което ги принуждава да се придържат към най-високите стандарти по отношение на сигурността и поверителността на клиентите. Извършването на депозит в сайтове за онлайн залагания, използващи MasterCard, е толкова сигурно, колкото изпращането на парите ви чрез традиционен банков превод, но имайте предвид, че ще трябва да предоставите на екипа на сайта информация за кредитната си карта, включително номера на картата , дата на валидност и код за проверка на стойност на картата. Въпреки това, рискът от кражба на самоличността е почти минимален, стига да се придържате към реномирани, големи, онлайн сайтове.


Букмейкъри, приемащи MasterCard

Букмейкър
Депозит
Теглене
efbet logo
Обзор на Efbet
Минимум: 10 леваМаксимум: 10 000 лева
betfair logo
Обзор на Betfair
Минимум: 6 евро
bet365 logo
Обзор на Bet365
Минимум: 10 лева
Максимум: 55 000 лева
Минимум: 10 лева
Максимум: 55 000 лева
winbet logo
Обзор на Winbet
Минимум: 10 лева
Максимум: 10 000 лева
Минимум: 30 лева
Максимум: 10 000 лева

Намирането на сайт, който не поддържа депозити с MasterCard, е много по-трудно от намирането на сайт, който прави това, тъй като почти всички онлайн казина, покер зали, спортни залози и бинго услуги изглежда имат тази възможност в наши дни, което не би трябвало да бъде толкова изненадващо, като се вземе предвид колко популярен е разплащателният метод.

Моля, обърнете внимание, че в определени случаи много прилича на депозитите с Visa и много сайтове имат определени максимални и минимални правила за депозит (вижте таблицата по-горе). В повечето случаи няма да ви бъде позволено да прехвърлите по-малко от 10 лева и повече от няколко хиляди при първото си плащане.

Много сайтове обаче са склонни да направят някои изключения от тези правила за премиум играчи, което означава, че трябва да се придържате към една или две мрежи, ако планирате да играете игри с високи залози.


Как да направите депозит с MasterCard?

Извършването на депозит чрез MasterCard се случва по много лесен и удобен начин.

  1. Всичко, което трябва да направите, е да изберете MasterCard от менюто, да въведете данните за кредитната си карта, да добавите своя адрес за фактуриране и да изчакате паричните средства да бъдат кредитирани в профила ви в сайта.
  2. В повечето случаи транзакцията ще бъде обработена незабавно, което ви позволява да пристъпите към действие без ненужно забавяне. Това означава, че макар плащанията от MasterCard да не са абсолютно равностойни на депозитите с електронни портфейли по отношение на скоростта, за сметка на това са значително по-бързи от традиционните банкови преводи или парични преводи, като Western Union/MoneyGram.
  3. Транзакцията ще се появи на извлечението по кредитната ви карта, но имайте предвид, че повечето покер зали и казина използват името на родителските компаниите, за да избегнат поставянето под общ знаменател, а именно набелязани като сайтове за хазарт.

Моля, имайте предвид, че плащанията с MasterCard имат определени ограничения. Например, повечето сайтове не предлагат тегления с този разплащателен метод, което означава, че може да бъдете принудени да изтеглите паричните си средства чрез друг банков метод. В много случаи това значи избор между банков превод и чек с куриер. И двата метода за изтегляне са доста бавни, дори могат да се окажат и доста скъпи, така че определено трябва да проверите всички налични банкови опции, преди да решите да депозирате смело спечелените пари чрез кредитна карта.

Предлагаме ви да се запознаете и с другите разплащателни методи като:

Онлайн залагания с MasterCard
Рейтинг 5.0 от 2 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X