Онлайн залагания със Skrill

Вход в Skrill

Въведение

Skrill е популярен разплащателен метод, основан в Лондон. С повече от 36 милиона притежатели на сметки, тази платежна система бързо се превръща в отличен избор за играчи, които искат да финансират по най-добрия начин сметките си в сайтове за онлайн залагания или сметките си за казина.

skrill логоВсички транзакции, извършени чрез Skrill, включително от клиенти към търговци, плащания, получени от клиенти, както и прехвърляния от клиенти към банкови сметки, могат да бъдат изпълнени единствено с помощта на имейл адрес. Тъй като този начин на плащане е много лесен за използване, а освен това и ефективен, голям брой сайтове за онлайн залагания ще приемат Skrill като разплащателен метод за сметките за залозите, които решите да направите.


Букмейкъри, приемащи Skirll

В следващата таблица ще ви представим топ 5 на букмейкърите, които работят със Skrill, както и какви са минималните и максимални суми, които можете съответно да депозирате или изтеглите.

Букмейкър
Депозит
Теглене
efbet logo
Ревю за Efbet
Минимум: 10 лева
bwin logo
Ревю за Betfair
Минимум: 10 евро
Максимум: 45 000 евро
bet365 logo
Ревю за Bet365
Минимум: 10 лева
Максимум: 60 000 лева
Минимум: 10 лева
Максимум: 60 000 лева
1xbet logo
Ревю за 1xbet
Минимум: 1 евро
bwin logo
Ревю за Bwin
Минимум: 20 лева
Максимум: 17 500 лева

Как работи Skrill?

 • Този метод на онлайн плащане позволява на клиентите да изпращат пари на всяко лице или фирма, която има валиден имейл адрес. Получателят на парите не трябва да има сметка в Skrill;
 • В същото време, за да получат средствата от получателя, клиентите, приемащи паричните средства трябва да си създадат сметка и да докажат своята самоличност, преди сумата да бъде изпратена. Държим да ви информираме за това, че няма да ви таксуват при създаване на акаунт;
 • След като е създаден профил, клиентите ще могат да депозират или да изтеглят пари от акаунта;
 • Клиентите също могат да внасят средствата в сметката и да използват пари за всяка онлайн транзакция, стига от Skrill да са приели опция за плащане.

Създаване на акаунт

 1. Влезте в официалния сайт: https://www.skrill.com/en/
  За съжаление, към момента няма българска версия ще ви се наложи да работите с английската или от иконата на language bar да изберете друга опция, която да бъде удобна за вас.
 2. Най-отгоре, вдясно, има позиционирани два бутона, първият, от които е за вход в системата, в случай, че вече имате създаден акаунт, а втория – за регистрация. Изберете “Register” бутона.

 3. бутон за регистрация в скрил
  Изглед от началната страница на Skrill и бутон за нова регистрация
 4. След като натиснете бутона ще бъдете пренасочени към нова страница, която ще отвори пред вас регистрационна форма, в която ще трябва да въведете своя имейл адрес, парола, а също и така ще трябва да потвърдите въведената от вас парола в трето поле.

 5. регистрационна форма в skrill
  Стъпка 1 – регистрация в Skrill и въвеждане на информация
 6. На следващата втора стъпка от вашата регистрация в Skrill ще трябва да попълните полетата за име и фамилия, както и дата, месец и година на раждане.

 7. въвеждане лични данни в skrill
  Стъпка 2 – въвеждане на лични данни
 8. На третия етап от вашата регистрация от Skrill ще ви подканят да посочите държавата, в която живеете и валутата, с която ще се извършват разплащанията. Най-отдолу ще ви предупредят, че веднъж след като сте създали своя електронен портфейл няма да можете да промените валутата си повторно.

 9. skrill държава и валута
  Стъпка 3 – Посочване на държава на местоживеене и използвана валутна единица
 10. В предпоследния етап от вашата успешна регистрация ще трябва да посочите адрес, като имате и вариант във второто поле да посочите още един, на който можете да бъдете открити. След това ще бъдете подканени да въведете града, в който се намирате, както и пощенски код. Когато сте готови и можете да продължите към последната стъпка, просто натиснете бутон “Next”.

 11. skrill адрес
  Стъпка 4 – посочване на адрес, град и пощенски код
 12. Ето, че стигнахме и до последния етап, в който ще трябва да дадете своя телефонен номер и да преминете проверката, слагайки отметка.

 13. skrill телефонен номер
  Стъпка 5 – въвеждане на телефонен номер и потвърждение
 14. След като сте попълнили всичко това, светло синият бутон “Open account” ще стане активен и ще можете да създадете своя собствена Skrill сметка. Това е всичко.

Регистрирайте се в Skrill


Как да прехвърляме парични средства с помощта на Skrill?

Добавянето на средства към сметка в Skrill е бързо и лесно. Депозитите обикновено се извършват с кредитни карти или банков превод. Някои клиенти могат да имат на разположение други опции, в зависимост от страната, в която се намират. Понастоящем повече от 30 държави използват Skrill, което го прави един от най-популярните и предпочитани онлайн методи на плащане.

 • Когато клиентите използват банков превод за добавяне на средства към своята Skrill сметка, няма такса, свързана с транзакцията.
 • На клиентите обаче ще им бъде начислена такса в случаите, в които се използват кредитни карти, която такса ще се равнява на 1,90% от общата сума, която се прехвърля.
 • Не съществуват такси, които да надвишават 2,5%. Когато клиентите изпращат средства към други сметки към Skrill и имейли, те ще бъдат таксувани с 1% такса за транзакцията.

Изтегляния от акаунт

Когато клиентите желаят да изтеглят средствата от своята Skrill сметка ще имат няколко възможности за избор. Най-често използваният начин за извършване на теглене е прехвърлянето на пари да се извършва в номинирана банкова сметка. Също така е възможно средствата да бъдат кредитирани на кредитна карта VISA или да бъдат получени под формата на чек. Съществуват такси, свързани с всички тегления от сметките.

При банков превод клиентът ще трябва да плати 2,60 щатски долара. Прехвърлянето на карта VISA ще струва съответно $2,60, а получаването на чек $5,10.

Ако валутите трябва да бъдат заменени, клиентите могат да бъдат таксувани и по обменен курс в допълнение към тези други такси.


Сигурност

Skrill предприема всички необходими мерки, за да гарантира, че всички транзакции са безопасни и сигурни. С помощта на SSL сертификат VeriSign потребителите могат да бъдат спокойни, че цялата лична и финансова информация, която са предоставили ще остане поверителна. Отделът за обслужване на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата чрез имейл и телефон.

Посетете Skrill

Други методи за онлайн плащане:

Онлайн залагания със Skrill
Рейтинг 5.0 от 2 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X