Онлайн залагания със Skrill

Цялото съдържание на тази страница:

Въведение

Skrill е популярен разплащателен метод, основан в Лондон. С повече от 36 милиона притежатели на сметки, тази платежна система бързо се превръща в отличен избор за играчи, които искат да финансират по най-добрия начин сметките си в сайтове за онлайн залагания или сметките си за казина.

skrill логоВсички транзакции, извършени чрез Skrill, включително от клиенти към търговци, плащания, получени от клиенти, както и прехвърляния от клиенти към банкови сметки, могат да бъдат изпълнени единствено с помощта на имейл адрес.

Тъй като този начин на плащане е много лесен и ефективен, голям брой сайтове за онлайн залагания ще приемат Skrill като разплащателен метод за сметките за залозите, които решите да направите.

Вход в Skrill


Букмейкъри, приемащи Skirll

Ако се чудите дали си струва да разкриете сметка в Skrill, ви предлагаме да видите таблица с букмейкърите, които приемат подобен вид разплащания. За да ви улесним максимално, сме посочили също какви са минималните и максимални суми, които можете съответно да депозирате или изтеглите.

Betway ревюВземи своя бонус
Skrill
Skrill
100% Мач бонус до 200 лв.
18+ Важат правила и условия | Национална агенция за приходите | begambleaware.org | Играйте разумно
Betano ревюСтартова оферта
Skrill
Skrill
300 лв. Начален Бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Palms Bet ревюВземи своя бонус
Skrill
Skrill
100% до 200лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Winbet ревюВземeте 550 лв. бонус
Skrill
Skrill
Начален бонус за 3 депозита
18+ T&C apply
Bet365 ревюКъм Bet365
Skrill
Skrill
Bet365 Начален Бонус за Нови Клиенти
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия | Кодът BBCODE може да се използва по време на регистрация, но не променя условията на бонуса. #ad
Efbet ревюВземете 200 лв. бонус
Skrill
Skrill
Начален бонус до 200 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно
Bwin ревюВземете 222 лв. Бонус
Skrill
Skrill
До 222 лв. за Спорт
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Sesame ревюВземи своя бонус
Skrill
Skrill
250 лв. за Спорт
18+ Правила и условия | begambleaware.org | Играйте разумно
AlphaWin ревюВземи своята оферта
Skrill
Skrill
200 лв. Начален бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно

Skrill и залаганията онлайн

Ако сте прочели текста ни, значи и вие обмисляте да използвате Skrill за своите онлайн залагания. Бързаме да ви съобщим, че този разплащателен метод е все по предпочитан както от опитните играчи, така и от новобранците в тази сфера. Причината е, че системата на Skrill осигурява възможност за почти мигновени и надеждни транзакции.

Сериозно предимство е и фактът, че чрез този електронен портфейл може да използвате преведените към акаунта ви средства, без да се налага те да преминават през банка. По този начин бихте могли да ползвате пари, които печелите в чужбина, без да плащате неколкократно таксите, свързани с банковата им обработка.

Друго сериозно преимущество, е че платформата ви спестява време. Ако досега сте използвали банковите си карти за онлайн залаганията, ще забележите, че плащанията със Skrill не изискват постоянното въвеждане на номера и имена. Това прави процедурата не само по-удобна, но и много по-сигурна. По този начин ще може да залагате от различни устройства, без да се притеснявате, че някой може да злоупотреби с данните ви.

Заслужава си да отбележим още, че тегленето на средства става значително по-бързо, отколкото ако ги насочите към картата си или директно към банковата си сметка. Обикновено тегленето към електронен портфейл се осъществява в рамките на 24 часа.

Ако все още се колебаете, защото досега не сте ползвали електронни портфейли, трябва да знаете, че изборът на този вид разплащателен метод няма да окаже влияние на играта ви. Веднъж, щом изберете този тип разплащане в профила си, сайтът за залагания автоматично ще изкарва Skrill като предпочитан метод.


Как работи системата на Skrill?

 • Този метод на онлайн плащане позволява на клиентите да изпращат пари на всяко лице или фирма, която има валиден имейл адрес. Получателят на парите не трябва да има сметка в Skrill;
 • В същото време, за да получат средствата от получателя, клиентите, приемащи паричните средства трябва да си създадат сметка и да докажат своята самоличност, преди сумата да бъде изпратена. Държим да ви информираме за това, че няма да ви таксуват при създаване на акаунт;
 • След като е създаден профил, клиентите ще могат да депозират или да изтеглят пари от акаунта;
 • Клиентите също могат да внасят средствата в сметката и да използват пари за всяка онлайн транзакция, стига от Skrill да са приели опция за плащане.

Създаване на акаунт

бутон за регистрация в скрил
Изглед от началната страница на Skrill и бутон за нова регистрация

Влезте в официалния сайт: https://www.skrill.com/en/ За съжаление, към момента няма българска версия. Ще ви се наложи или да работите с английската, или от иконата на language bar да изберете друга опция, която да бъде удобна за вас.

Най-отгоре, вдясно, има позиционирани два бутона. Първият от тях е за вход в системата, в случай, че вече имате създаден акаунт. Втория е за регистрация. Изберете “Register” бутона.

  регистрационна форма в skrill
  Стъпка 1: Регистрация в Skrill и въвеждане на информация
 1. След като натиснете бутона, ще бъдете пренасочени към нова страница, която ще отвори пред вас регистрационна форма, в която ще трябва да въведете своите имейл адрес и парола, а също така ще трябва и да потвърдите въведената от вас парола в трето поле.

 2. въвеждане лични данни в skrill
  Стъпка 2: Въвеждане на лични данни
 3. На следващата, втора, стъпка от вашата регистрация в Skrill ще трябва да попълните полетата за име и фамилия, дата, месец и година на раждане.
 4. skrill държава и валута
  Стъпка 3: Посочване на държава на местоживеене и използвана валутна единица
 5. На третия етап от вашата регистрация от Skrill ще ви подканят да посочите държавата, в която живеете, както и валутата, с която ще се извършват разплащанията. Най-отдолу ще ви предупредят, че веднъж след като сте създали своя електронен портфейл, няма да можете да промените валутата си повторно.
 6. skrill адрес
  Стъпка 4 – посочване на адрес, град и пощенски код
 7. В предпоследния етап от вашата успешна регистрация ще трябва да посочите адрес, като имате и вариант във второто поле да посочите още един, на който можете да бъдете открити. След това ще бъдете подканени да въведете града, в който се намирате, както и пощенски код. Когато сте готови и можете да продължите към последната стъпка, просто натиснете бутон “Next”.
 8. skrill телефонен номер
  Стъпка 5 – въвеждане на телефонен номер и потвърждение
 9. Ето, че стигнахме и до последния етап, в който ще трябва да дадете своя телефонен номер и да преминете проверката, слагайки отметка.
 10. След като сте попълнили всичко това, светло синият бутон “Open account” ще стане активен и ще можете да създадете своя собствена Skrill сметка. Това е всичко.

Регистрирайте се в Skrill


Как да прехвърляме парични средства с помощта на Skrill?

Добавянето на средства към сметка в Skrill е бързо и лесно. Депозитите обикновено се извършват с кредитни карти или банков превод. Някои клиенти могат да имат на разположение други опции, в зависимост от страната, в която се намират. Понастоящем повече от 30 държави използват Skrill, което го прави един от най-популярните и предпочитани онлайн методи на плащане.

 • Когато клиентите използват банков превод за добавяне на средства към своята Skrill сметка, няма такса, свързана с транзакцията.
 • На клиентите обаче ще им бъде начислена такса в случаите, в които се използват кредитни карти. Тази такса ще се равнява на 1,90% от общата сума, която се прехвърля.
 • Не съществуват такси, които да надвишават 2,5%. Когато клиентите изпращат средства към други сметки към Skrill и имейли, те ще бъдат таксувани с 1% такса за транзакцията.

Изтегляния от акаунт

Когато клиентите желаят да изтеглят средствата от своята Skrill сметка ще имат няколко възможности за избор. Най-често използваният начин за извършване на теглене е прехвърлянето на пари да се извършва в номинирана банкова сметка. Също така е възможно средствата да бъдат кредитирани на кредитна карта VISA или да бъдат получени под формата на чек. Съществуват такси, свързани с всички тегления от сметките.

При банков превод клиентът ще трябва да плати 2,60 щатски долара. Прехвърлянето на карта VISA ще струва съответно $2,60, а получаването на чек $5,10.

Ако валутите трябва да бъдат заменени, клиентите могат да бъдат таксувани и по обменен курс в допълнение към тези такси.


Сигурност

Skrill предприема всички необходими мерки, за да гарантира, че всички транзакции са безопасни и сигурни. С помощта на SSL сертификат VeriSign потребителите могат да бъдат спокойни, че цялата лична и финансова информация, която са предоставили, ще остане поверителна. Отделът за обслужване на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата чрез имейл и телефон.


В заключение

Skrill е един от модерните разплащателни методи в света, който добива все по-голяма популярност и у нас. Ще го откриете като разплащателна опция при всички водещи букмейкъри. Той е чудесна алтернатива, за хората, които искат да спестят време и същевременно да предпазят банковите си данни.

Предлагаме да видите някои от най-важните предимства и недостатъци на Skrill, когато говорим за онлайн залагания.

 • Плюсове
 • Мигновено депозиране
 • По-бърза обработка при теглене
 • Сравнително ниски такси
 • Сигурност на вашите данни
 • Минуси
 • Не се приема от всички сайтове за залагания
 • Някои букмейкъри ще ви лишат от начален бонус, ако използвате Skrill за първото зареждане на сметката си

Посетете Skrill

Коментирай

Няма коментари.