Използване на PayPal за залагания

Вход в Paypal

Въведение

PayPal е метод за електронно разплащане и съхранение на вашите парични средства.

официално лого на paypal С него може да заредите електронния си портфейл или да преведете пари обратно към банковата си сметка. PayPal може да послужи за всички онлайн плащания, които по принцип правите с обикновената си банкова карта. Системата е още една опция за депозиране на средства към много букмейкърски сайтове, които оперират в световен мащаб. Това се отнася и за сайтове, които са достъпни и лицензирани за България.

Зареждайки пари от конвенционалната си сметка, можете да депозирате и теглите средства, без да се налага да се разпореждате с безброй различни карти и пароли. Чрез PayPal депозирате и теглите средства от акаунтите си в бетинг сайтовете по удобен начин, който ви позволява да следите залозите си. Повечето от големите букмейкъри, които са достъпни от България не приемат разплащания с PayPal. По принцип правилата и лимитите за депозиране и теглене са сходни с тези при обикновените дебитни карти.

Употребата на електронни портфейли като този има няколко предимства. Средствата във вашия PayPal се появяват много по-бързо (почти мигновено), в сравнение с процедурата при стандартните банки. Това означава, че разполагате с парите си до 24 часа след изтеглянето им, а често пъти и по-рано. Все пак ще е нужно да изтеглите средствата от PayPal акаунта към банковата си сметка, а стандартната банкова процедура за това отнема между 2 и 5 работни дни. Дигиталният портфейл предлага и допълнителна сигурност, защото не се налага постоянно да попълвате банковата си информация в различни сайтове.

Особено важно е, че PayPal ви дава гъвкавост и се ползва от почти всеки сайт за търговия. Като следите залозите си по този начин, може лесно да видите колко пари сте заложили и изтеглили, без тези транзакции да се смесват с обикновените ви ежедневни плащания. Чрез електронния портфейл бихте могли да натрупате достатъчно средства, преди да ги изтеглите, като по този начин печелите повече от играта си. Разбира се, средствата от PayPal могат да бъдат използвани и за стандартни плащания, тъй като много компании по света приемат разплащания от този тип.

Някои от сайтовете за залози предлагат бърза регистрация с PayPal, което ще рече, че може да се впишете и да получите бонуса си в рамките на няколко минути, без да се налага да въвеждате данните си отново и отново. Както казахме – в България почти няма сайтове, които да позволяват разплащания с Пейпал. Такива транзакции са позволени най-вече за граждани на Великобритания.

Историята на PayPal

Системата PayPal и предшественикът ѝ Confinity са създадени в края на миналия век като нов метод за трансфер на пари, но сътрудничеството им с eBay е това, което изстрелва компанията напред. В новата ера на онлайн търговията eBay предложи иновативен начин за купуване и продаване на стоки и потребителите искаха механизъм за разплащане, който да съответства на това. Макар че до 2002 г. eBay имаха собствена разплащателна система, наречена Billpoint, 70% от търговците на сайта посочваха PayPal като предпочитан начин на плащане и през май същата година eBay купи PayPal за 1.5 млрд. долара. Този електронен портфейл бързо се превърна в обичайния метод за плащане в eBay, но се запази като автономен бизнес, което му позволи да се използва и при други доставчици.

През следващите няколко години PayPal се разрасна стремглаво и до 2010 г. вече се радваше на 100 милиона активни потребители. Към днешна дата компанията има над 150 милиона абонати и оперира в над 200 страни и в 26 различни валути. През 2015 г. PayPal се отдели от eBay и стана отделна структура.

Залагания с PayPal

Погрешно е схващането, че PayPal не може да бъде използван, за да заредите профилите си в сайтове за залагания. Вярно е, че в САЩ, Канада и в други страни, където хазартът не е регулиран или е забранен, платежното разплащателно средство не може да бъде използван за плащания от този тип. Но в доста други страни от ЕС този електронен портфейл се приема все по-често. За съжаление все още има букмейкъри, които не работят с този метод.

Как си направил PayPal акаунт?

Не са много хората на днешно време, които нямат акаунт в PayPal.

 1. Ако вече разполагате с профил, просто се уверете, че в него има пари и изберете този метод за плащане при депозирането на средства.
 2. Ако потребителското ви име в сайта за залагания е същото като в PayPal, това ще бъде достатъчно, дори да сте използвали различни имейли за регистрациите.
 3. Ако не сте направили депозита си чрез PayPal, най-вероятно няма да сте в състояние да изтеглите печалбите в електронния си портфейл.

регистрационна форма на paypal

В случай, че още нямате профил, създаването на такъв е лесно. Процедурата обаче ще отнеме няколко дни, защото системата трябва да се увери, че адресът и банковата сметка, които сте въвели, са в действителност ваши. Това ще стане, като ви изпратят код по пощата и дръпнат малка сума пари от сметката ви. Срещу това теглене ще получите определен код, който по-късно трябва да въведете в профила си. Веднъж щом настроите акаунта си, ще можете да депозирате средства и да ги използвате лесно за залагания.

Въпреки че регистрацията може да отнеме седмица, тя си заслужава. След като свържете банковата си сметка с профила си, ще можете удобно да управлявате онлайн залозите си от едно място. Това е улеснение и в случаите, когато валидността на банковата ви карта изтече. Тогава трябва да въведете новата си информация единствено в PayPal, а не във всеки сайт, към който правите плащания. Системата ви предлага гъвкавост, като ви дава възможност да свържете към профила си повече от една карта или сметка.

Регистрирайте се оттук

Страни, където PayPal може да се ползва за онлайн залагания

Пей Пал работи в 202 държави по света, но не може да се използва за игри, залагания и хазарт във всяка от тях.
Предлагаме ви списък със страните, където този електронен портфейл е приложим за хазартни цели:

 • Великобритания
 • Австрия
 • Белгия
 • Дания
 • Финландия
 • Франция
 • Гърция
 • Ирландия
 • Италия
 • Португалия
 • Испания
 • Швеция
 • България (само някои букмейкъри)

Сигурност

Confinity – компанията е създадена, за да развива софтуер за сигурност, така че принципите за безопасност са изначално заложени в PayPal. Системата прилага всички стандартни мерки, за да съхрани и защити вашите данни. Като цяло, доста по-сигурно е да предоставите банковите си детайли на трета страна като PayPal, отколкото да ги въвеждате отново и отново всеки път, когато искате да направите онлайн транзакция.

Всъщност, PayPal системата е доста по-предпазлива и ако заподозре измамна дейност, ще ви блокира много по-бързо, отколкото би го направила която и да е банка. Ние от Nostrabet.com държим на сигурността, така че препоръчваме на всички наши читатели да направят двете стъпки, с които да защитят сметките си за допълнителна сигурност.

Такси

Има две възможности да се сблъскате с такси. Такива могат да ви бъдат наложени от букмейкъра или от самия PayPal. При толкова различни опции за разплащане в днешно време всяка система, налагаща високи такси, ще бъде отбягвана. Ето защо платежната система е почти безплатна за употреба в повечето бетинг сайтове, които приемат тази система за разплащания. Все пак PayPal има набор от такси за изпращане и получаване на пари, но обикновено те са приложими, само когато става въпрос за преводи между различни пари и за превалутиране.

Моля, обърнете внимание, че може да ви начислят такси, ако зареждате дигиталния си портфейл със средства като кредитна карта, тъй като това ще се разглежда като транзакция в брой.

Влезте в Paypal

Още методи:

Използване на PayPal за залагания
Рейтинг 5.0 от 2 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X