Онлайн залагания с Entropay

Entropay прекрати съществуването си - Важна информация!

Считано от 1 Юли 2019 година, платежната система Entropay вече не съществува. Това означава, че залагащите няма как да я използват за своите депозити и тегления от сайтовете за залози на букмейкърите.

Препоръчваме ви да се запознаете с останалите методи за разплащане, които може да използвате при онлайн парични транзакции.

Цялото съдържание на тази страница:

Въведение

entropay логоEntropay е един от най-удобните начини за онлайн плащане, тъй като ви позволява бързо да завършите всяка транзакция, като използвате виртуална, предплатена, кредитна карта. Компанията е създадена през 2003 г. във Великобритания от фондация „Електронни пари“ на Ixaris System LTD и е регулирана при една от най-надеждните финансови институции – FSA (Financial Services Authority) на Обединеното кралство.

Независимо дали сте залагащ или просто искате да осъществите онлайн покупка, всичко, което трябва да направите е да си издадете предплатена карта, като вида не е от особено значение (така например, VISA, Mastercard, Maestro и т.н.). Тези карти могат да се използват за завършване на плащане, което сте направили.
В това ръководство ще се опитаме да опишем подробно начините, чрез които Entropay може да се използва при онлайн залагания и да предложим полезни съвети, които надяваме се да ви помогнат.

Посетете EntroPay


Онлайн букмейкъри, приемащи Entropay

Първото нещо, което трябва да изясним за предплатената карта на Entropay е, че тя основно действа като виртуален вариант на обикновените кредитни или дебитни карти. Това означава, че всеки път, когато презаредите вашия букмейкърски акаунт, ще трябва само да попълните информацията, намираща се на вашата карта Entropay. Освен това те се приемат от почти всички големи сайтове за спортни залагания, като всеки депозит се извършва незабавно и безплатно. Те са и сред най-сигурните начини за депозиране и изтегляне на парични средства, като се има предвид, че всяка транзакция се наблюдава стриктно, за да се предотврати всякакъв вид измами или пране на пари.

Въпреки, че Entropay осигурява значителна лекота при извършване на вашите плащания, трябва да запомните, че е сравнително скъп начин за извършване на парични транзакции с букмейкъри. Това се дължи на факта, че има определени такси, наложени върху тегленията ви, както и при всяко закупуване на предплатена карта.

Знаем, че това, което ви интересува, е именно въпросът при кои букмейкъри бихте могли да използвате Entropay, за да извършвате своите разплащания. Ето защо сме ги систематизирали за вас в таблица.


Онлайн залагания с Entropay

След като видяхте кои букмейкъри приемат разплащания с EntroPay, е време да поговорим повече за използването му при онлайн залаганията. Ако вече сте свикнали с употребата на стандартни банкови карти, този начин на плащане изобщо няма да ви затрудни. Това е така, защото методът напомня досущ процедурата при стандартните пластики. Съществената разлика е, че той добавя още малко сигурност към процедурата.

Друг сериозен плюс е, че чрез EntroPay може да контролирате ефективно средствата, които отделяте за хобито си, тъй като по същество това е система с предплатени карти. Когато изчерпите наличността си, ще е ясно, че сте достигнали лимита, който смятате за оптимален от гледна точка на личния бюджет.

Депозиране чрез EntroPay
 1. Всичко, което трябва да направите, е да отидете в раздела за плащания в сайта на букмейкъра и да намерите опцията “Entropay”.
 2. След това ще трябва да въведете информация за вашата платежна карта, по-конкретно нейният номер, датата на валидност, CVV кода и да въведете сумата, която искате да депозирате.
 3. След като кликнете върху бутона за потвърждение, профилът ви ще бъде незабавно кредитиран без допълнителни такси.

Вече сигурно сте се убедили, че в процедурата по депозиране на средства с EntroPay няма нищо сложно. Ако сте извадили късмет и сте генерирали печалби, ще се радвате да научите, че тегленето също не е трудно.

Теглене на средства към EntroPay
 1. Още веднъж ще трябва да влезете в раздела за плащания, а също така ще трябва да намерите и изберете опцията “Entropay”.
 2. Ще бъдете помолени да въведете информацията за профила си в Entropay, да посочите сумата, която искате да изтеглите и да въведете паролата си.
 3. Ще получите парите си след около 3-5 работни дни, като таксата се начислява на 1,95% от изтеглената сума.
 4. Ако желаете да направите теглене от вашата Entropay сметка в банковата си сметка, ще бъдете начислени с добавена такса (2.99 – 14.99 за $,1.49 – 7.99 за £, 1.99 – 9.99 за €).

Създаване на акаунт

Да притежавате свой акаунт в това платежно средство е доста лесно. Бързо може да направите такъв, като изпълните следните стъпки:

  entropay бутон за регистрация
  Изглед от началната страница на Entropay и бутон за регистрация
 1. Стъпка 1: Влезте в https://www.entropay.com/ и кликнете върху бутона „Регистрация“, разположен отдясно на екрана.
 2. Стъпка 2: Попълнете личните си данни в регистрационния формуляр, който ще се появи на екрана, след като сте последвали стъпка 1. Когато приключите с тази процедура, просто кликнете върху бутона „Създай акаунт”, намиращ се най-отдолу на страницата.
 3. регстрация в entropay
  Регистрационна форма за създаване на акаунт в Entropay
 4. След това ще бъдете помолени да попълните сметката си, използвайки кредитна/дебитна карта или банков превод. Можете също така да създадете акаунт чрез личния си профил във Facebook.

Създайте акаунт в EntroPay


Различни нива и ограничения на транзакциите

Акаунтите са разделени на три различни нива, които влияят върху количеството парични средства, които можете да изпращате или получавате за една транзакция.

1. Starter

След като завършите регистрацията си, ще започнете на ниво „Starter“. Можете да депозирате най-много 250 евро за букмейкър, а вие ще получите само до 250 €, когато поискате да извършите изтегляне.

2. Basic

За да се класирате за членство в ниво „Basic“, трябва да потвърдите своя имейл адрес и местоживеене, като в този момент ще можете да създадете добавена виртуална кредитна карта, да изпращате и получавате до 2,500 € всяка година и да изтегляте пари от банковата си сметка или кредитна карта (до 800 €).

3. Premier

И накрая, на ниво „Premier“, ограниченията ще бъдат значително по-малко, в сравнение с останалите две нива. Можете да заредите виртуалната си карта с до 15 000 € всеки месец и да теглите пари по банковата си сметка/кредитна карта в размер на 45 000 €. Ако желаете да получите достъп до тези по-високи лимити, трябва да потвърдите личната си информация, като изпратите следните данни на https://www.entropay.com/:

 1. Лична карта, паспорт или шофьорска книжка;
 2. Документ за потвърждение на адреса;
 3. Копие от вашата кредитна или дебитна карта (и от двете страни), използвано за зареждане на вашия профил в Entropay. Уверете се, че сте покрили добре цифрите от 7-ма до 12-та, от предната страна и от триъгълния защитен код CVC на гърба на вашата карта, за допълнителна сигурност.

Сигурност

Използването на кредитна или дебитна карта за онлайн транзакциите понякога може да се окаже рисковано, тъй като трябва да разкривате чувствителна финансова информация на вероятно ненадежден източник. Entropay ви позволява да премахнете напълно този риск.

Когато извършвате транзакция с платежния метод, тези данни не се виждат от търговеца, а се използват само за администриране на профила ви. Входните данни, транзакциите, личната и финансовата информация на вашия профил са защитени с 128-битово криптиране и е гарантирано, че ще останат частни.

Виртуалната VISA карта се генерира чрез криптографски устройства, които предлагат ненадминато ниво на сигурност. Паролата ви е видима само за вас. Entropay инвестира в високотехнологични системи за мониторинг на измами, предлагащи несравнима сигурност за всички процедури за плащане. Технологии за сигурност с „GoDaddy“, „3-D Secure“ и „Защитна стена и откриване на вируси“.


Такси

Преди да изберете този платежен метод, ще е добре да се информирате за съпътстващите го такси:

 • Зареждане на карта EntroPay от лична кредитна или дебитна карта: 4.95%
 • Получаване на пари от търговец: 1,95%
 • Прехвърляне между две сметки: 0,15 евро
 • Такса за чуждестранна валута за съответните покупки: 2%
 • Изтегляне на пари към лична кредитна или дебитна карта: € 4.50

Предимства и недостатъци

 • Предимства
 • Анонимност – чувствителната персонална и финансова информация остава неприкосновена;
 • Директен достъп до паричните ви средства чрез виртуалната карта Entropay;
 • Безопасност – Entropay използва най-добрите системи за сигурност, за да защити вашите транзакции;
 • Не малко онлайн букмейкъри приемат Entropay;
 • 24/7 обслужване на клиенти чрез електронна поща. Можете да изпратете вашите въпроси на support@entropay.com и ще получете отговор незабавно.
 • Недостатъци
 • Такси – определени такси се налагат за презареждането на виртуална карта Entropay Visa и изтегляне от даден онлайн букмейкър;
 • Изключително ниски лимити биват поставени върху транзакциите, които извършвате. Въпреки това, можете да се класирате за по-високи лимити, ако потвърдите/надстроите профила си.

В заключение

Ако сте изчели текста ни докрай, вече сте преценили дали EntroPay би бил удобен разплащателен метод за вас. По същество той много наподобава депозирането и тегленето чрез с обикновените банкови карти. Въпреки това трябва да имате предвид, че тук се налагат някои специфични такси. В замяна на това обаче, вие получавате допълнителна сигурност за своите транзакции. Заедно с това, EntroPay ви позволява да контролирате по-ефективно средствата, които отделяте за онлайн залагания.

Ако все пак сте решили, че това не е точният метод за вас, може да разгледате подробните ни описания за останалите начини за онлайн разплащания. Съветваме ви да не подценявате важността на разплащателния метод, който използвате за предпочитания от вас букмейкър.

Вход в EntroPay

Коментирай

Няма коментари.