Банков превод

Въведение

банков преводМного хора използват банкови преводи, за да финансират своите сметки, когато правят спортни залагания онлайн. Това е един от най-безопасните начини на плащане и няма нищо изненадващо, че е предпочитан.

Нека разгледаме всички букмейкъри, които приемат плащания с този разплащателен метод.

В нашата таблица по-долу представяме топ 5 на букмейкърите, с които можете да залагате и да депозирате (съответно и теглите) средства, използвайки банков превод. Ако желаете да се запознаете подробно с всеки от тях можете да прочетете подробните ни ревюта. Виждате и сумите, които са минимални и максимални при депозит и изтегляне. В случай на промяна ще отразим промените, за да ви информираме.

Букмейкър
Депозит
Теглене
efbet logo
Подробен обзор за Efbet
Минимум: 10 евроОт 5 до 10 дни
betfair logo
Подробен обзор за Betfair
Минимум: 15 евро
Максимум: 50 000 евро
Минимум: 5 евро
bet365 logo
Подробен обзор за Bet365
Минимум: 100 лева
Максимум: 250 000 лева
Минимум: 75 лева
Максимум: 200 000 лева
1xbet logo
Подробен обзор за 1xbet
Минимум: 15 евро
winbet лого
Подробен обзор за Winbet
Минимум: 10 лева
Максимум: 100 000 лева
Минимум: 30 лева

По какъв начин работят банковите преводи?

Когато изберете банковия превод като начин на плащане ще можете да прехвърляте определена сума от една сметка в друга. В някои случаи играчите могат да прехвърлят пари директно от банката, с която работят, ако разбира се разполагат с достатъчно средства. Може да отнеме няколко дни, преди сумата да се преведе по сметката на букмейкъра. Ето защо винаги трябва да пазите разписките си и да водите записки.


Предимства на разплащателния метод

Искаме да ви запознаем с плюсовете, които ще получите, използвайки банков превод, за да прецените дали те в достатъчна степен ви удовлетворяват.

  • Едно от основните предимства е липсата на лимит, който се определя при прехвърлянето. Играчите могат да трансферират големи суми в казиното или сметката на букмейкъра без каквито и да било проблеми.
  • Това е един от малкото начини на плащане, който ще ви позволи извършване на големи трансфери. Съществуват бюра, които регулират трансферите и следят за направените такива.
  • Можете да бъдете спокойни, че прехвърлянето на парични средства е безопасно и че вашите финанси са защитени от закони и разпоредби.

Методи за извършване на банков превод

Пред вас ще се отворят няколко възможности, когато изберете банковия превод като начин за финансиране на профила ви. Ако извършвате банков превод, ще трябва да използвате услуга за трансфер, като Western Union, например. В този случай преводът ще бъде направен незабавно, само за няколко минути. Ако обаче използвате персонален чек за банков превод, това може да отнеме няколко дни, защото проверката ще трябва да бъде направена, преди да бъдат преведени паричните средства.


Време, необходимо за прехвърляне на суми от букмейкърите към вашата сметка

Когато правите теглене от сайта на избрания от вас букмейкър и като опция посочите банков превод, сайтът незабавно ще преведе парите. Те трябва да се преведат в банковата ви сметка наистина много скоро след трансфера. Все пак, някои сайтове ще ви информират, че прехвърлянето може да отнеме няколко дни, докато завърши.

По принцип банковият превод от сайт на даден букмейкър не би трябвало да отнеме повече от 5 работни дни, за да бъде финализиран. В случай, че отнема повече време, трябва да се свържете със сайта, от който сте поискали тегленето, за да сте сигурни, че плащането е било извършено и обработено.

Разгледайте също и тези разплащателни методи:

Банков превод
Рейтинг 4.4 от 8 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X