ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Верона е фаворит на bet365 срещу Салернитана

0
верона салернитана
Снимка: БТА

Отборите на Верона и Салернитана се изправят един срещу друг в предпоследен мач от 22-ри кръг на италианската Серия „А“. Двубоят на ст. „Марк’Антонио Бентегоди“ във Верона ще се проведе в понеделник, 13.02, от 19:30 часа българско време.

Авторитетият международен сайт за онлайн залози bet365 дава очаквано предимство на домакините. Коефициентът за победа на „жълто-сините“ е 1.83, докато този за гостите е 4.75. Равенството пък е оценено на 3.40. Приложението mobile bet365 ви дава възможност да следите всичко най-важно за вас в реално време от телефона или таблета ви.

Играчите на Марко Дзафарони се намират в зоната на изпадащите на 18-о място с 14 точки. „Мастифите“ спечелиха два от последните си пет шампионатни мача, а като домакини имат три победи, три равенства и седем поражения при голова разлика 13:18. Двубоят от есенния дял между двата тима завърши 2:1 за Салернитана.

Възпитаниците на Давиде Никола заемат 16-о място с 21 точки. „Морските кончета“ допуснаха три поражения в последните си пет двубоя от Калчото, а като гости имат 2 успеха, 3 равни и 5 загуби при голова разлика 11:25. Салернитана има три победи в последните пет официални срещи с Верона.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.