Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Юта ще победи Далас според bet365

0
нба юта джаз
Снимка: БТА

Отборите на Юта Джаз и Далас Маверикс се изправят един срещу друг в мач от редовния сезон в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. Срещата ще се проведе в ранните часове на вторник (българсковреме) в „Смарт Хоум Арена“ в Солт Лейк Сити.

Авторитетният междунаорден сайт за онлайн залози дава тотално преимущество на домакините. Коефициентът за победа на „джазмените“ е 1.23, докато този за „Мавс“ е 4.25. Сайтът предлага различни бет365 бонуси, от които може да се възползвате при нова регистрация.

Играчите на Уил Харди заемат 10-о място в Западната конференция с 27 победи и 27 загуби. Юта спечели 6 от последните си 10 мача, а като домакин има 18 победи и 1 поражения. Домакините имат 19 победи и 15 загуби срещу отбори от Западната конференция. Последната среща между двата тима през януари завърши с победа за Юта.

Възпитаниците на Джейсън Кид се намират на 6-о място с 28 успеха и 26 поражения. Маверикс спечелиха 4 от последните си 10 мача, а като гости имат 9 победи от 26 мача. „Мавс“ спечелиха 20 от 33 мача срещу отбори от Запада, а тексасците спечелиха 4 от последните си 5 двубоя срещу Юта.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.