ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Супер коефициент за Жирона от bet365 срещу Райо Валекано

0
Жирона - Реал Мадрид
Снимка: БТА / BTA

Жирона приема Райо Валекано в осминафиналите от турнира Купата на краля. Каталунците са хитът в Испания този сезон, а като домакин се представят на изключително ниво. Наглед странно висока е ставката за техен успех в този мач. Двубоят е в сряда (17 януари) от 22:30 часа българско време.

Да, сблъсъкът е за националната купа, но предвид силното представяне Жирона ще се бори за трофей тази кампания. При световния лидер bet365 спортни залози може да се играе на 1.75 за домакински успех. Равенството е оценено на 3.60, докато коефициентът за „двойка“ е 4.75.

Жирона постигна пет победи в последните си шест домакинства. Единствено битката с Атлетик Билбао, който също е в страхотна форма тази година, завърши наравно. Райо Валекано се представя на приливи и отливи, като редува добри с лоши игри. Далеч от дома отборът не впечатлява.

Съперниците играха на 11 ноември, когато Жирона спечели визитата си с 2:1 в Мадрид. Очакванията са отново да постигне успех, с което да гарантира мястото си във фазата на четвъртфиналите.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.