Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Роналдо полудял и …смачкал Меси на Playstation

0
Кристиано Роналдо
Twitter.com

Носителят на пет „Златни топки“ Кристиано Роналдо побеснял след спечелената от Лионел Меси и Аржентина световна титла през декември в Катар. Това разкри половинката му Джорджина Родригес в сериала „Аз съм Джорджина“, чийто втори сезон започва през март.

В различни медии изтекоха информации за съдържащото се в част от епизодите. И в един от тях красавицата разказва как Роналдо е реагирал след финала в Катар. Аржентина победи Франция след изпълнение на дузпи и Лионел Меси вдигна над главата си трофея.

„Кристиано грабна плейстейшъна от ръцете на Кристиано-младши и цяла нощ игра с Португалия срещу Аржентина. Биеше всеки мач с 4-5 гола разлика и така до сутринта“, разкрива Джорджина.

Вероятно това ще отприщи критиците на Роналдо, които със сигурност няма да пропуснат да се заядат с него за реакцията след успеха на най-големия му конкурент.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.