Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet дава победата на Рома в „Дерби дела Капитале“

0
Рома
Рома (Снимка: БТА)

Столичните дербита винаги са носели специална емоция. За което и първенство да става дума, замесените отбори играят освен за своята чест, но и за тази на града. Изключение не прави „Дерби дела Капитале“ в италианската Серия А.

В събота (6 април) на „Олимпико“ един срещу друг от 19:00 часа ще се изправят Рома и Лацио в един от най-чаканите мачове през уикенда. Букмейкърът Palms Bet е подбрал страхотни коефициенти за този сблъсък, като победата за Рома е оценена на 2.22, докато тази за Лацио е със ставка от 3.60. Равенството пък е определено на 3.20. „Вълците“ имат само една загуба в Калчото след пристигането на Даниеле Де Роси начело, с което надеждите за класиране в Шампионската лига отново се увеличиха. Към момента „джалоросите“ са пети с 52 точки и изостанат с пет от четвъртия Болоня, след като в последния кръг столичани направиха грешна стъпка в гостуването си на Лече, завършвайки при нулево равенство.

Ситуацията при Лацио е малко по-различна, макар че в отбора наскоро също беше извършена треньорска рокада и кормилото пое Игор Тудор. Тимът е седми с 46 точки, но все още има надежди за класиране поне в Лига Европа. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Двата отбора вече се срещнаха на два пъти през този сезон, като в Серия А мачът през ноември завърши без голове, а в началото на новата година Лацио елиминира Рома на ¼-финалите в Купата на Италия след минимален успех с 1:0.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.