ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петър Колев: Срещу ЦСКА трябва да се играе с повече самочувствие

0
Петър Колев
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Спортист Своге – Петър Колев, коментира равенството с ЦСКА (1:1) в приятелски мач. Двата отбора не играха на много високо темпо предвид характера на срещата.

Наставникът е очаквал повече от някои свои възпитаници, но все пак похвали колектива.

„Трябва да са под напрежение играчите. Независимо дали става дума за официален мач, или контролна среща“, започна Колев.

„Момчетата се вложиха. Трябваше да натоварим всички в тази среща и да има добра динамика. Най-доволен съм от дисциплината. Не съм доволен от липсата на увереност и самочувствие у някои хора. Трябва да имаме повече самочувствие.“

„Липсваше ни класа в последния пас. Играем срещу първия в елита, който има селектирани играчи. Надявам се да получим повече увереност, че можем да се противопоставим на всеки“, Петър Колев добави след края на контролата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.