ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА и Спортист не се победиха в приятелски мач

0
Тобиас Хайнц ЦСКА Спортист Своге
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

ЦСКА и Спортист завършиха наравно 1:1 в контрола, играна на Градския стадион в Своге. Двата отбора не показаха много динамичен футбол предвид характера на срещата, но все пак създадоха интересни ситуации пред вратарите.

Столичният гранд беше с експериментален състав в отсъствието на националите си. През първото полувреме Дауда Бамба удари греда, след като беше изведен от Браян Морено в наказателното поле. Гостите отвърнаха с интересен удар на Петър Вуцов с външен фалц, но Димитър Евтимов улови без проблеми.

Лазар Туфегджич Туфа ЦСКА Спортист Своге

Малко след почивката Морено беше изведен на стрелкова позиция от Лазар Туфегджич и прехвърли стража на „шоколадите“, но голът беше отменен заради засада.

В 63-ата минута Павлин Чиликов бе оставен непокрит в наказателното поле при изпълнение на свободен удар и не се поколеба да открие резултата с глава. Влезлият като резерва за „червените“ Маурисио Гарсес изравни в 74-ата минута, а с това оформи и крайното 1:1.

ЦСКА беше без националите Станислав Шопов и Християн Петров, Жираир Шагоян (Армения), Енес Махмутович (Люксембург) и Дюкенс Назон (Хаити).

Тибо Вион Маурисио Гарсес ЦСКА Спортист СвогеТибо Вион Маурисио Гарсес ЦСКА Спортист СвогеМено Кох ЦСКА Спортист Своге

Тобиас Хайнц ЦСКА Спортист Своге

Бисмарк Чарлс ЦСКА Спортист СвогеДжонатан Линдсет ЦСКА Спортист Своге

Мено Кох ЦСКА Спортист Своге

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.